Οι celebrities έφτιαξαν… χιονάνθρωπο!- Ποιος τον έκανε καλύτερα; (photos)
Showbiz

Οι celebrities έφτιαξαν… χιονάνθρωπο!- Ποιος τον έκανε καλύτερα; (photos)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Η επέλαση του χιονιά στην Αττική, πέρα από τα προβλήματα, έφερε στους celebrities και τις οικογένειές τους πολλά χαμόγελα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η κακοκαιρία έχει πλήξει τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, που ντύθηκαν στα λευκά και δημιούργησαν ένα άκρως χειμερινό τοπίο, το οποίο και πολλοί ήταν εκείνοι που λάτρεψαν.

Τα social media έχουν γεμίσει από φωτογραφίες, που δείχνουν ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο, με τους έλληνες celebrities να χαμογελούν με τις οικογένειές τους και να παιρνούν όμορφες στιγμές. Μάλιστα, όπως είναι λογικό και επόμενο, πολλοί ήταν εκείνοι που έφτιαξαν χιονάνθρωπο και φυσικά τον φωτογράφισαν. Άλλωστε είναι και η αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών, μιας και η μεγάλη ποσότητα χιονιού έδωσε την δυνατότητα για φοβερές "κατασκευές".

Ανάμεσα σε πολλές φωτογραφίες, οι "προσπάθειες" που ξεχώρισαν ήταν της Ματθλίδης Μαγγίρα, του Λάμπρου Λαζάρη, της Θεοφανίας Παπαθωμά, αλλά και της Αντιγόνης Ψυχράμη με τον Δημήτρη Μακαλιά και τον γιό τους και τέλος της Βασιλικής Μιλλούση, παρέα με τον Λευτέρη Πετρούνια και την πανέμορφη κόρη τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν

Διαβάστε επίσης:

Σάββας Πούμπουρας: Έγινε... ψήστης στο χιονισμένο τοπίο και η «Αρετή του» τον αποθανάτισε!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πιο ζεστές αγκαλιές με τον σύζυγο και τις κούκλες κόρες της!

Παπαργυρόπουλος: Φιλοξένησε άστεγο στο σπίτι του- Το μήνυμα ανθρωπιάς που πέρασε μέσω Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved