Δανάη Μπάρκα: Σπίτι χωρίς ρεύμα και με λουμπάγκο! Ανέβασε ξύλα μόνη της για το τζάκι στον 4ο όροφο!
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Σπίτι χωρίς ρεύμα και με λουμπάγκο! Ανέβασε ξύλα μόνη της για το τζάκι στον 4ο όροφο!

Τελικά, τα προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίδα δεν έχει τέλος αφού ορισμένα προάστια στην Αθήνα μένουν ανά διαστήματα χωρίς ρεύμα. 

Σήμερα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της περιοχής όπου ζει η Δανάη Μπάρκα. Γέννημα θρέμμα Περιστεριώτισα, η παρουσιάστρια ανέβασε πριν από λίγη ώρα μία ανάρτηση, ενημερώνοντας πως έχει μείνει χωρίς ρεύμα στο σπίτι, έχοντας για μοναδική συντροφιά την αγαπημένη της Μπουκίτσα, το κουτάβι της.

Μόνο που δεν είναι και τόσο εύκολα για ένα σπίτι χωρίς ρεύμα όταν οι θερμοκρασίες είναι... πολικές. Έτσι, έπρεπε με κάποιο τρόπο να ζεσταθεί η ίδια και η σκυλίτσα της.

Και επειδή ήταν και μόνη, αποφάσισε να βρεθεί στο υπόγειο και να πάρει ξύλα για να ανάψει το τζάκι.

Από τον τέταρτο όροφο όπου ζει, χρειάστηκε να ανεβοκατέβει αρκετές φορές για να έχει τα ξύλα που χρειάζεται για να ζεσταθούν, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πόσο μπορεί να κρατήσει μία διακοπή ρεύματος, μετά από τέτοιο χιονιά.

Μόνο που το πάνω κάτω με τόσο βάρος, δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση για την Δανάη Μπάρκα η οποία όπως αποκάλυψε με νέο ποστ της έπαθε... λουμπάγκο!

Το αποτέλεσμα; Να είναι με πόνους και μυοχαλαρωτικά χάπια στον καναπέ, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις δύσκολες ώρες!

Όσο για το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι της; Απλά ένας χάος, με πεσμένα δέντρα στη μέση, πολύ χιόνι και απροσπέλαστους δρόμους.

Όπως συμβαίνει δηλαδή σε πολλά σημεία της Αττικής μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved