Πάνος Νάτσης: Η αδημοσίευτη φωτό της Σοφίας Μαριόλα και το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Η αδημοσίευτη φωτό της Σοφίας Μαριόλα και το συγκινητικό μήνυμα

Πάνος Νάτσης: Συγκλονίζει το μήνυμα αλλά και η φωτογραφία της συζύγου του Στράτου Τζώρτζογλου, Σοφίας Μαριόλα.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία η ίδια θέλησε να τον «αποχαιρετήσει» με μια αδημοσίευτη φωτογραφία των δυο τους κι ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Κρατάω το χαμόγελο σου και αυτό το φιλί αγαπημένε μου 😔 Αχχχχ Πανούλη μου», έγραψε η ίδια.

Ο Πάνος Νάτσης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι και η είδηση τους έχει βυθίσει στον πόνο.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Πάνο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μιλήσω για μια πρεμιέρα του, για τον ενθουσιασμό που πάντα είχε, για τη δημιουργικότητά του, τη φαντασία του, την καλοσύνη της ψυχής του. Ήμασταν φίλοι, μιλάγαμε. Είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, δεν ήμασταν κολλητοί, στα γυρίσματα της Γυναίκας χωρίς όνομα τα λέγαμε. Να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά σας, με ενοχλεί πάρα πολύ το "ήσουν". Είσαι μαζί μας και θα είσαι για πάντα, αυτό το "ήσουν" με τρελαίνει», είχε πει ο Στράτος Τζώρτζογλου για εκείνον.

O Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία 31χρονών.

20 λεπτά μετά τις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου και κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος καταγραφεί το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο Πάνος Νάτσης να διασχίζει τον δρόμο.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση βύθισε σε θλίψη, όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και άτομα που είχαν συνεργαστεί και είχαν περάσει μαζί του όμορφες στιγμές, κατά τη διάρκεια της δουλειάς, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια στην ζωή.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved