Ελπινίκη Κουρκούλη: Η κόρη της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη είναι μία μικρή σεφ!
Showbiz

Ελπινίκη Κουρκούλη: Η κόρη της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη είναι μία μικρή σεφ!

Η Ελπινίκη Κουρκούλη μπήκε στην κουζίνα με τη μαμά της, Κέλλυ Κελεκίδου και έφτιαξε το πιο λαχταριστό κέικ!

Η μικρή φόρεσε την ποδιά που της έφτιαξε με τα χεράκια της η γιαγιά της και με τη βοήθεια της μαμάς της έφτιαξε εύκολα και γρήγορα και χωρίς μίξερ ένα υπέροχο κέικ!

Μάλιστα, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο μπαμπάς της Νίκος Κουρκούλης, αλλά και ο αδερφός της, Ραφαήλ ενθουσιάστηκαν με την πρώτη της προσπάθεια να φτιάξει κέικ και η Κέλλυ δημοσίευσε στιγμιότυπα από την προσπάθειά της!

Η μικρή δεν έχει πάρει μόνο το στυλ της μαμάς της, αλλά και τις συνήθειες της, μιας και η Κέλλυ Κελεκίδου είναι δεινή μαγείρισσα…

Η τραγουδίστρια παρόλο που αποφεύγει τις πολλές αναρτήσεις με τα παιδιά της στο Instagram, τώρα που μεγαλώνουν, δημοσιεύει ορισμένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει πει πολλές φορές ότι τα παιδιά της είναι όλος της ο κόσμος και όσα εμπόδια κι αν συνάντησε, κατάφερε να τα ξεπεράσει μαζί τους.

Η 7χρονη κόρη του ζευγαριού δεν «κλέβει» τις εντυπώσεις μόνο με το στυλ της μιας και την έχουμε δει αρκετές φορές να φορά τα ίδια ρούχα με τη μαμά της, μας εντυπωσιάζει και με το ταλέντο της στην μαγειρική!

Δείτε την μικρή επί το έργον στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Κέλλυ Κελεκίδου: «Ένιωσα να λυγίζω, όχι μόνο μία ή δύο, αρκετές φορές»

Κέλλυ Κελεκίδου: Περήφανη μαμά – Στο γήπεδο καμαρώνει τον γιο της!

Κέλλυ Κελεκίδου: Με την κόρη της στην παραλία – Θα λατρέψεις το στυλ της μικρής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved