Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος σήμερα με τη Δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος σήμερα με τη Δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες

Η ώρα της κρίσης είναι σήμερα (9 Φεβρουαρίου) για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Την ίδια στιγμή, η 30χρονη καταγγέλλουσα, η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, που κατήγγειλε πρώτη την σκοτεινή του δράση, πρόκειται να τον αντικρύσει ξανά.

«Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά».

Όπως λέει η κοπέλα αναγκάζεται ακόμα και τώρα να παρακολουθεί τα πορνογραφικά site αφού κάποιοι συνεχίζουν να ανεβάζουν το επίμαχο βίντεο.

«Μετά από όλο αυτόν τον σάλο υπήρξαν 3 αναδημοσιεύσεις τις οποίες κατέβασα τώρα πριν 3 μέρες πάλι. Από άλλους χρήστες που το κοινοποίησαν ξανά γνωρίζοντας ότι είναι το βίντεο αυτής της υπόθεσης.

Η 30χρονη έχει αλλάξει την εμφάνισή της για να μη θυμίζει τη γυναίκα του βίντεο.

«Δεν μπορεί να γυρίσει πίσω ο χρόνος και να αλλάξουν όλα αυτά είναι κάτι που με έχει στιγματίσει, έχει αλλάξει τελείως τη ζωή μου και προφανώς θα επηρεάσει το μέλλον μου τις σχέσεις μου, τη ζωή μου αν κάνω οικογένεια. Όλο αυτό είναι κάτι που με αγχώνει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν η δικαίωση θα έρθει ολοκληρωτικά. Είναι ένας Γολγοθάς, φαίνεται ατέλειωτο. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, είναι ντροπιαστικό, αλλά είναι μονόδρομος… δεν γίνεται να μην το κυνηγήσεις».

Συγγενής του Στάθη Παναγιωτόπουλου στρέφει τα πυρά του στο επαγγελματικό περιβάλλον του πρώην παρουσιαστή, που όπως λέει, γνώριζε για τις δραστηριότητές του.

«Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του».

Την ίδια στιγμή, η δεύτερη καταγγέλλουσα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου σύμφωνα με τον δικηγόρο της καταθέτει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

«Περιμένουμε την έρευνα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Και τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε και αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη την οποία έχει υποστεί η συγκεκριμένη κοπέλα από τις πράξει του Παναγιωτόπουλου».

Η κατηγορία έχει πλέον μετατραπεί σε κακούργημα και το πιθανότερο είναι το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης να ορίσει νέα ημερομηνία.

Ο παρουσιαστής πάντως έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του στην πόλη ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν έχει αποφασίσει αν θα παραστεί αύριο στο δικαστήριο.

Δείτε το απόσπασμα από το Mega!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved