Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: Η δικηγόρος των μηνυτών δηλώνει: Έχουμε αντιστάσεις κι ενστάσεις για τη διακοπή!

Gossip-tv Team

Δίκη Λιγνάδη: Η δικηγόρος των δύο από τους τέσσερις μηνυτές Μαρία Κουρτέση, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα δήλωσε ότι η πλευρά τους έχει ενστάσεις για τη διακοπή που ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας από το δικαστήριο. 

Η γνωστή ποινικολόγος μιλώντας για την υπόθεση και ενώ είχε ήδη κατατεθεί το αίτημα του Αλέξη Κούγια για διακοπή της δίκης, δεν έκρυψε την αντίθεσή της σε μία τέτοια πιθανή εξέλιξη.

Η Μαρία Κουρτέση είπε μεταξύ άλλων: "Υπάρχει ένα αίτημα κολλήματος από την πλευρά του δικηγόρου υπεράσπισης, θα ειπωθούν όσα πρέπει να ειπωθούν από την πλευρά μας διότι υπάρχουν αντιστάσεις και ενστάσεις επ' αυτού... Είμαστε όλοι εδώ και περιμένουμε να γίνει το δικαστήριο".

Πάντως, η κυρία Κουρτέση, όταν ρωτήθηκε πότε θα γίνει η δίκη σε περίπτωση που γίνει δεκτή η διακοπή της δίκης, όπως αιτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, είπε ότι θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει ζητήσει να γίνει διακοπή της δίκης για περίπου έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Ο ίδιος στο αίτημά του αναφέρει όλες τις δίκες στις οποίες θα παρίσταται που είναι και ο κυριότερος λόγος, όπως είπε, που δεν θέλει να γίνει σήμερα η δίκη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κυρίας Κουρτέση στην εκπομπή Super Κατερίνα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved