Γιώργος Λιάγκας: Η ηλικία, το ύψος και τα κιλά
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Η ηλικία, το ύψος και τα κιλά

Ο Γιώρος Λιάγκας δεν έχει κρύψει το πρόβλημα που αντιμετωπιζει με τα κιλά του. 

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους παρουσιαστές που δεν μασάνε τα λόγια τους και αυτό πολλές φορές το έχει φέρει αντιμέτωπο με αρκετούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Αυτό όμως δεν τον ενοχλεί καθώς ο ίδιος υποστηρίζει τα πιστεύω του και έχει το θάρρος της γνώμης του.

Πάμε να μάθουμε όμως λίγο καλύτερο τον «αυστηρό» παρουσιαστή…

Ηλικία

Ο Γιώργος Λιάγκας γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας, είναι μηχανολόγος μηχανικός και απόφοιτος του Εθνικού Μετόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα πιάνο-μπαρ. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε.

Κι ενώ παρουσίαζε κεντρικά δελτία ειδήσεων αλλά και τηλεοπτικά παιχνίδια, λίγα χρόνια αργότερα παρουσίασε την εκπομπή «Το Πρωινό», με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά ως συμπαρουσιάστρια.

Το ύψος και τα κιλά

Ο παρουσιαστής ανέκαθεν είχε παραπάνω κιλά αλλά λόγω του ύψους και της συνολικής εμφάνισής του, η όποια αλλαγή γινόταν στην εμφάνιση του, ήταν εύκολο να το καταλάβει κανείς τόσο από τον φακό, όσο και από τις φωτογραφίες που δημοσίευε στον λογαριασμό του στα social media.

Είναι ένας άνδρας εξάλλου, που δεν έχει κρύψει τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με τα κιλά του, έχοντας δοκιμάσει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει σε δίαιτα. Σε συνέντευξή του είχε αναφέρει για τα κιλά του: «Μην πάθετε σοκ. Απομακρύνεται τα παιδιά από τους δέκτες, ακολουθεί ακατάλληλο τηλεοπτικό μήνυμα. Ήμουν 112 κιλά. 1,89 ύψος. Πήγα 107 και τώρα έχω τρεις-τέσσερις μέρες που πήρα ένα κιλάκι και πήγα 108».

Μάλιστα, εξήγησε ότι το πήρε το ένα κιλό γιατί λόγω ενός προβλήματος που έχει στη μέση, δεν περπατάει όσο θα έπρεπε.

Στο τέλος αποκάλυψε ότι πριν από τρία χρόνια περίπου ζύγιζε 120 κιλά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved