Σοφία Λεοντίτση: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και το post όλο νόημα για το body shaming!
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και το post όλο νόημα για το body shaming!

Η Σοφία Λεοντίτση διανύει την δέυτερη εγκυμοσύνη της και νιώθει πανέτοιμη να κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της!

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, με την ίδια να μας παραδίδει καθημερινά μαθήματα του απόλυτου στυλ, μιας και η ίδια φαίνεται να προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της!

Η Σοφία Λεοντίση διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, μιας και μαζί με τον σύντροφό της είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους σε λίγους μήνες από τώρα. Η ίδια έχει αρχίσει ήδη να παίρνει αρκετά κιλά, όπως είναι και λογικό με την εγκυμοσύνη της, αλλά αισθάνεται πάρα πολύ όμορφα, μιας και θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα!

Το πρωί της Τετάρτης (1-6) η Σοφία Λεοντίτση έκανε ένα νέο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εξηγώντας ότι δεν έχει καμία σημασία το πόσα κιλά μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, αλλά σημασία έχει η πραγματική ευτυχία. Μπορεί το σώμα της πριν από ένα χρόνο να έδειχνε τελείως διαφορετικό, μια και ήταν γυμνασμένη και στεγνή, αλλά εξηγεί ότι με τίποτα στον κόσμο δεν θα άλλαζε την μοναδική ευτυχία που νιώθει τώρα, με την ανυπομονησία για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Η Σοφία Λεοντίτση έγραψε χαρακτηριστικά: "Ας μιλήσουμε λίγο έτσι όπως κάνω κέφι όταν επικοινωνώ μαζί σας ελάχιστες φορές μεν , αλλα κάνω κέφι περισσότερο . Εδώ λοιπόν , νιώθω κάπως έτσι στη τοποθεσια παραλία Να σου πω ότι δεν με πειράζει θ σου πω ψέματα . Θα σου πω ότι σαν γυναίκα με πειράζει πολύ που βλέπω το σώμα μου για άλλη μια φορά να χαλάει , σιγά σιγά να μην μπαίνω στα ρούχα μου , να τα νιώθω λίγο λίγο όλα πάνω μου διάτρητα ..

Γνωρίζω καλά οτι θα περάσω ξανά μια δύσκολη διαδικασία και μέσα μου και έξω μου . Θα περάσει καιρός για να δω τη γυναίκα που μ αρέσει και γουστάρω να βλέπω στο καθρέπτη μ . Υπάρχει όμως ένα αλλα σε όλο αυτό .. όσο εγώ δεν θ αρέσω σε εμένα , θα υπάρχει ένας άντρας εδώ για να του αρεσω και για μένα . Πέρυσι μπορεί να άρεσα σε πολλούς , να είχα ένα στεγνό σώμα , να ήμουν περισσότερο ποθητή ? Καλώς .. ήταν όμως ανικανοποίητη η καρδιά μου . Έπεσα σε πολύ λάθος χέρια μέχρι ν καταλήξω στα σωστα στα όμορφα ..κ ας είχα και όλα τα αλλα . Δεν είχα το χαμόγελο μου που είναι πιο σημαντικό γ μένα , δεν είχα μια γεμάτη καρδιά που επίσης είναι πιο σημαντικό γ μένα , δεν ήμουν ευτυχισμένη που είναι το σημαντικότερο για εμένα .

Η εξωτερική εμφάνιση λοιπόν είναι ένα περιτύλιγμα που όλοι έχουμε ανάγκη αλλα δεν είναι πάντα το εφαλτήριο της ευτυχίας . Αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον άντρα μου. Την δυνατότητα ομως να τον κρατήσω κοντά μου και από φέτος να «του αρέσω και για μένα» , να κρατάει τα μποσικα και να μου κρατάει σφιχτά το χέρι σε όλα , την κέρδισα με τη καρδιά μου.

Όλο αυτό έγινε ο καρπός και έρχεται να μας ολοκληρωσει .. οποτε θα κάνω υπομονή για όλα όσα ξέρω ότι θα ξανά έρθουν και αυτό να κανεις κι εσυ που τώρα με διαβάζεις και νιώθεις όλα τα παρα πάνω , γιατί αξίζει πολλά αυτό που ζούμε .. ίσως περισσότερα από πολλά αλλα Καλο καλοκαίρι λοιπόν κι ας μην μπορούμε γ φέτος να ποζάρουμε όπως θελουμε με μαγιό ντεκορο Σας στέλνω την αγάπη μου και σας εύχομαι καλό μηνα

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved