Τζώρτζογλου: Γιορτάζει την επέτειο γάμου του με τη Μαριόλα στο Παρίσι - Απίθανες φωτογραφίες
Showbiz

Τζώρτζογλου: Γιορτάζει την επέτειο γάμου του με τη Μαριόλα στο Παρίσι - Απίθανες φωτογραφίες

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έκλεισαν τρία χρόνια γάμου και γιόρτασαν τον έρωτά τους στο Παρίσι.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και αυτό φαίνεται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Ο δυο τους βρίσκονται αυτές τις μέρες στην πόλη του Φωτός για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Τι πιο υπέροχο άλλωστε, από ένα ταξίδι σε έναν ρομαντικό προορισμό.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 8 Ιουνίου του 2019 στην Κρήτη, μετά από έναν χρόνο σχέσης. Και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συχνά, μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους και αυτό έκαναν και τώρα.

Οι δυο τους πόζαραν μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και σε άλλα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης του Φωτός και δημοσίευσαν τα στιγμιότυπα στα social media, εκφράζοντας δημόσια τον έρωτα που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

Να σας θυμίσουμε πως ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης και κουμπάροι ήταν: Βάνα Μπάρμπα, η οποία μαζί με τους Μαθιό Αστροπαλίτη, Σπύρο Μπουρνάζο και Γιώργο Δεσίπρη, θα αλλάξουν στέφανα και βέρες στο ερωτευμένο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved