Μαρία Αλιφέρη: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξανακάνω τηλεόραση»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξανακάνω τηλεόραση»

Η ευγένεια και το ήθος της την ακολουθούν σε όλη την σπουδαία πορεία της. Ο λόγος για τη Μαρία Αλιφέρη.

Η Μαρία Αλιφέρη έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στα ριάλιτι και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Πώς σχολιάζετε την ελληνική τηλεόραση σήμερα;

Δεν μου αρέσει που ασχολούνται με τα προσωπικά του άλλου, είναι κάτι που δεν έκανα στη ζωή μου από επιλογή, θεωρώ ότι το δημόσιο πρόσωπο πρέπει να δίνει άλλα μηνύματα. Αισθάνομαι άσχημα να απασχολώ τον κόσμο με αυτά τα πράγματα.

Βλέπουμε πολλούς συναδέλφους σας να συμμετέχουν σε παιχνίδια ριάλιτι. Ποια είναι η άποψή σας;

Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι, σέβομαι όμως όταν είναι οικονομική η ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Εάν είναι επιλογή, το αμφισβητώ, εάν είναι ανάγκη, το καταλαβαίνω.

Θα ξανακάνατε τηλεοπτική εκπομπή;

Αγαπώ την τηλεόραση και την ευγνωμονώ γιατί με έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Οτιδήποτε σέβεται το κοινό και μου αρέσει είμαι έτοιμη να το κάνω. Έχω πολλά είδη εκπομπών στο μυαλό μου, το θέμα είναι να ενδιαφέρει και τους παραγωγούς. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξανακάνω τηλεόραση.

Για να αλλάξουμε κλίμα, πώς σχολιάζετε τις αποκαλύψεις αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο;

Είναι σπουδαίο ότι τα θύματα τόλμησαν να μιλήσουν, θα έλεγα να είμαστε στις κριτικές μας όλοι πιο σοβαροί. Καταλαβαίνω την ανάγκη πολλών να συμπαρασταθούν στα θύματα και είμαι η πρώτη, αλλά θα ήθελα μεγαλύτερη σύνεση στα λεγόμενα όλων, όπως επίσης θα ήθελα μεγάλη αντικειμενικότητα στο σύστημα και στη Δικαιοσύνη. Από την εξουσία και το κράτος θα ήθελα μέτρο και σύνεση και από τους πολίτες το ίδιο.

Έχετε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαρία Αλιφέρη είναι ευτυχισμένη στη ζωή της;

Αποτελεί στάση ζωής για εμένα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θεωρώ πως, όταν εκτειθέμεθα δημόσια, είμαστε ένα είδος παραδείγματος για τα νέα παιδιά. Δεν έχει νόημα το μήνυμα που περνάμε να είναι πώς τρώω, πώς κοιμάμαι, πώς ερωτεύομαι, δεν προσφέρουν αυτά τίποτα. Είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου γιατί έχω γαληνεμένο εσωτερικό κόσμο, κάτι που ήθελα πολλά χρόνια στη ζωή μου, και είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει.

Εάν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα αλλάζετε κάτι στη ζωή σας;

Πάντα θα αλλάζαμε θεωρητικά κάτι, όμως σε αυτή τη φάση της ζωής μου αυτό
που είμαι -που το θεωρώ καλούτσικο- είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των σωστών
και των λαθών που έχω κάνει.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved