Μενεγάκη: Λίγο πριν από την πρεμιέρα της, ποζάρει χαμογελαστή και δίνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα!
Showbiz

Μενεγάκη: Λίγο πριν από την πρεμιέρα της, ποζάρει χαμογελαστή και δίνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα!

Σε λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει πρεμιέρα στο "Mega" με την εκπομπή της "Ελένη" και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τις τελευταίες δεκαετίες και η αλήθεια είναι ότι την παρακολουθούν φανατικά, αλλά και την στηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αλλά και από την καθημερινότητά της. Η παρουσιάστρια μάλιστα, με το που επέστρεψε στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, δεν έχασε ευκαιρία και επισκέφθηκε το τηλεοπτικό πλατό, όπου και θα ξεκινήσει η εκπομπή της, με σκοπό να επιβλέψει καποιες τελευταίες αλλαγές που θα γίνουν στο σκηνικό, αλλά και στον φωτισμό του στούντιο.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, η ίδια δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ποζάρει δίπλα από το αυτοκίνητό της με ένα τεράστιο χαμόγελο, δηλώνοντας ανυπόμονη για την πρεμιέρα της εκπομπής της τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της: "Αγάπη και χαμόγελα"

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved