Σταμάτης Κόκοτας: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή του λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή
Showbiz

Σταμάτης Κόκοτας: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή του λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο με την απώλεια του Σταμάτη Κόκοτα.

Μετά από λίγες μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε σήμερα το πρωί (1/10) την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 85 ετών!

Όπως είχε γίνει γνωστό στις 21 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος ερμηνευτής, ο οποίος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχε μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας με την κατάσταση της υγείας του να μην είναι καλή και όπως αποδείχτηκε… μη αναστρέψιμη.

Ο Σταμάτης Κόκοτας παρά τα 85 του χρόνια ήταν ενεργός και μάλιστα έκανε και αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Μια από αυτές, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία, είχε πραγματοποιηθεί λίγους μόλις μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2022 ο Σταμάτης Κόκοτας είχε απαθανατιστεί να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση. Ο ίδιος μάλιστα δεν είχε αρνηθεί εκείνη τη βραδιά να τραγουδήσει μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Σταμάτης Κόκοτας είχε εμφανιστεί στο θέατρο Άλσος με τον κόσμο να τον χειροκροτεί ασταμάτητα. Ο Σταμάτης Κόκοτας είχε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση, με τον Γιάννη Δοναδίκη στο πιάνο, με σολίστ στο μπουζούκι τον βιρτουόζο Κοσμά Κοκόλη και δίπλα του ο ανερχόμενος «Μαντάμ» τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής.

Η φωνή του και η ερμηνεία του αποτελούν κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας, ενώ έχει ερμηνεύσει τραγούδια-επιτυχίες όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών, όπως του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Βασίλη Τσιτσάνη, Δήμο Μούτση, Απόστολο Καλδάρα, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Ζαμπέτα, Γιώργο Χατζηνάσιο, Νίκο Γκάτσο, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, Λευτέρη Παπαδόπουλο και άλλους.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved