Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Στάνκογλου: Ο έρωτας με τραγουδίστρια 20 χρόνια μεγαλύτερη

Gossip-tv Team

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Γιάννη Στάνκογλου σε δυο τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και στην παράσταση «Ζορμπάς».

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day τόσο για την επιτυχία που ήδη σημειώνει η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» όσο και για την προσωπική εμπειρία που έχει από το σκυλάδικα της εποχής του.

«Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο «Αυτή η νύχτα μένει» που ένας ηθοποιός μπορεί, με ένα καλό σενάριο, να κάνει τη δουλειά του καλύτερα και από εκεί και πέρα υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούργιους», είπε και συνέχισε:

«Στα μπουζούκια έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα, ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από επαρχία έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες καταστάσεις.

Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα και έρωτες. Ως μικρός πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλκάδικο είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα, εγώ δεν την ξέρω. Δεν την θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει»

Δες το απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης

Η εξομολόγηση από καρδιάς του Στάνκογλου: Δεν έχω σακατέψει ψυχές. Αγάπησα ανθρώπους και αγαπώ ακόμη

Αυτή η νύχτα μένει: Το ζεϊμπέκικο του Στάνκογλου, το τσιφτετέλι της Καρρά και το σπάσιμο πιάτων

Ο Γιάννης Στάνκογλου στο gossip-tv: «Όλοι έχουμε ανάγκη κάποιο σύμβολο. Ο Ζορμπάς είναι διαχρονικός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved