Μιχάλης Αεράκης: «Στα 7 μου χρόνια σταμάτησα να είμαι παιδί. Μέχρι τα 25 μου η ζωή μου ήταν κόλαση»
Showbiz

Μιχάλης Αεράκης: «Στα 7 μου χρόνια σταμάτησα να είμαι παιδί. Μέχρι τα 25 μου η ζωή μου ήταν κόλαση»

Ο Μιχάλης Αεράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τον ρόλο του στον Σασμό αλλά και για τη φιλία του με τον Νίκο Κούνδουρο

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε μεταξύ άλλων για τη φιλία που διατηρεί με τον σπουδαίο σκηνοθέτη Νίκο Κούνδουρο.

O ηθοποιός μίλησε αρχικά για τις πρώτες δουλειές που είχε κάνει ως ηθοποιός τη δεκαετία του '80, τονίζοντας ότι τότε τα γυρίσματα ήταν πολύ δύσκολα και πολύωρα.

Κρατώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ «Μία νύχτα του Αυγούστου», ο Μιχάλης Αεράκης παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει θέλει πιο ήσυχα πράγματα όμως σε εκείνον έχει συμβεί το αντίθετο. Ότι δηλαδή πλέον τον φορτώνουν με όλο και περισσότερη δουλειά, γεγονός που ναι μεν τον κουράζει, όμως δεν τον ενοχλεί καθόλου.

Όπως είπε, κάνει τα πάντα με χαρά και ότι πάντα, πριν πει το «ναι», ζυγιάζει τα πράγματα για να είναι σίγουρος ότι αντέχει. «Όλες οι δουλειές πέρυσι και φέτος πάνε πολύ καλά» είπε με χαρά.

Μιλώντας για τη ζωή του ο Μιχάλης Αεράκης παραδέχτηκε: «Μέχρι τα 25 μου χρόνια η ζωή μου ήταν κόλαση» και εξήγησε τον λόγο.

Όπως είπε ο ηθοποιός, ήταν μόλις επτά ετών όταν χρειάστηκε να πάρει τη ζωή στα χέρια του καθώς ο πατέρας του έφυγε για μετανάστης. Πήγαινε πρώτη δημοτικού όταν έμεινε πίσω στα Ανώγεια της Κρήτης μαζί με τα άλλα τρία αδέλφια του.

«Από τα 7 μου χρόνια σταμάτησα να είμαι παιδί. Δεν ξέρω τι πάει να πει παιδικό παιχνίδι» είπε και επεσήμανε πως την έλλειψη του πατέρα του αναπλήρωσε ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Άρχισε να δουλεύει από 12 ετών, πουλώντας στο Ηράκλειο λαχεία, πηγαίνοντας συγχρόνως και σχολείο. Μεγαλώνοντας δούλεψε και σε μαγαζιά όπου τραγουδούσαν ο Βασίλης Σκουλάς και ο Νίκος Ξυλούρης τότε.

Όταν πήγε πρώτη γυμνασίου, έφευγε από το νυχτερινό κέντρο και πήγαινε στο σχολείο και κοιμόταν. Ήταν κάκιστος μαθητής όμως τα κατάφερε.

Δείτε τα βίντεο με όσα εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός στην εκπομπή για τη ζωή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved