Παπαδημητρίου: Απαθανατίζει την Μαίρη Συνατσάκη να θηλάζει την κόρη της - «Λιώσαμε»!
Showbiz

Παπαδημητρίου: Απαθανατίζει την Μαίρη Συνατσάκη να θηλάζει την κόρη της - «Λιώσαμε»!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόλλητή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη και στην κορούλα της, που γεννήθηκε πριν από ενάμιση μήνα!

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και πλέον τίποτα δεν μπορεί να τους χαλάσει την χαρά τους, μιας και η κορούλα τους τους έχει δέσει για τα καλά και είναι ο, τι πιο σημαντικό έχουν.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2022, η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και από εκείνη την ημέρα, η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά και πλέον η απόλυτη προτεραιότητά της είναι η κόρη της και απολαμβάνει μάλιστα και τον ρόλο της μανούλας, που τόσο πολύ της ταιριάζει τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, κολλητή φίλη της Μαίρης Συνατσάκη και μέλλουσα νονά της μικρούλας, δεν ξεκολλά στιγμή από το πλευρό τους και περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου απαθανάτισε μαμά και κόρη αγκαλιασμένες. Η φωτογραφία ήταν υπέροχη, με την Μαίρη Συνατσάκη να θηλάζει την κορούλα της, η οποία και μόλις έγινε 40 ημερών.

Δείτε το στιγμιότυπο στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved