Showbiz

Βανέσσα Αδαμοπούλου: «Σταμάτησα να εμφανίζομαι στα μπουζούκια, μου κόστισε οικονομικά και ψυχικά»

Gossip-tv Team

Η τραγουδίστρια Βανέσσα Αδαμοπούλου τόνισε ότι η μητρότητα τη βοήθησε να βρει τις ισορροπίες της και εξηγει γιατί αποφάσισε να απέχει από τις νυχτερινές πίστες.

Για την απόφασή της να απέχει από τις νυχτερινές πίστες μίλησε η μαμά και τραγουδίστρια Βανέσσα Αδαμοπούλου στην εκπομπή Happy Day.

«Δεν είμαι παραδοσιακό κορίτσι, αν σκεφτείς ότι έκανα παιδί εκτός γάμου. Γενικά μου αρέσει το vintage και η πολυτέλεια ότι οι άνθρωποι πρόσεχαν τον τρόπο που μιλούσαν ο ένας στον άλλον. Κάνω μεταπτυχιακό στην Θεατρολογία» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Η Βανέσσα ως μαμά βρήκε τις ισορροπίες της. Όταν πρωτοέγινα μαμά είχα πολλές τύψεις. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να είσαι πολύ μαμά, μετά έκανα επανάσταση και έρχεται μια ισορροπία. Είναι πολύ τιμητικό να σε θεωρούν καλή μαμά και ειδικά ο πρώην σύντροφός σου και πατέρας του παιδιού σου. Είναι λάθος να κάνουν το παιδί σάκο του μποξ. Οι καλλιτέχνες έχουμε πολλά σκοτάδια. Αυτές οι δυσκολίες είναι που με έφεραν στο φως», είπε.

«Η δουλειά με ζόρισε πολύ, έκανα πράγματα στην αρχή που δεν μου ταίριαζαν και δεν ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Σταμάτησα να εμφανίζομαι στα μπουζούκια, μου κόστισε οικονομικά. Είχε και ένα ψυχικό κόστος», πρόσθεσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved