Αρβανιτάκη: Το cozy σπίτι της με τα ξύλινα πατώματα, τα χαλιά & η πόζα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
Showbiz

Αρβανιτάκη: Το cozy σπίτι της με τα ξύλινα πατώματα, τα χαλιά & η πόζα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην επικαιρότητα, έχει επιλέξει να μην απασχολεί με τα προσωπικά της παρά μόνο με τα επαγγελματικά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πολύ προσεκτική στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα είναι σπάνιες φορές που θα μοιραστεί κάτι από τον προσωπικό της χώρο.

Πρόσφατα, όμως, και με αφορμή τις γιορτές, η ίδια, πόζαρε στο σαλόνι της, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και είδαμε ένα πλάνο από το υπέροχο σπίτι της, με τα ξύλινα πατώματα. Στο σαλόνι έχει δύο επίπεδα ενώ έχει επιλέξει και ένα υπέροχο χαλί για να ζεσταίνει τον χώρο.

«Ευτυχώς στόλισα το δέντρο χθες γιατί σήμερα απαντώ από το πρωί σε ευχές που έρχονται με κάθε τρόπο συνεχώς. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ! Λίγο πριν βγω, χωρίς μακιγιάζ αλλά με ένα ειλικρινές χαμόγελο, νιώθω ευγνωμοσύνη και λέω σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη στις ζωές και τις καρδιές μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη λεζάντα της αναρτησής της.

Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο μέσα από το σαλόνι της στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved