Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Μπήκα να βρω κάτι άλλο στο κινητό συντρόφου μου & με πήγε το ρημάδι & σε άλλα»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Για την περίοδο αλλαγών που διανύει στη ζωή της μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και για την απιστία συντρόφων της που έχει ανακαλύψει μόνη της... 

«Παλαιότερα αν με ρωτούσαν, υπήρχαν τραγουδιστές που δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους. Τώρα όμως, επειδή πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν και το έχω δει κιόλας» είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Όταν τους συναντώ εκτός του χώρου εργασίας, είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με αυτό που πέρασα όταν συνεργάστηκα. Μπορεί εκείνη την περίοδο να περνούσαν διάφορα, να ήταν στα κάγκελα».

papadopoulou.jpg

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και πώς είναι αυτόν τον καιρό η όμορφη τραγουδίστρια είπε: «Θα σου απαντήσω με έναν στίχο από το νέο μου τραγούδι. “Τα αισθήματά μου είναι δικά μου, γι’ αυτό να μην πατάς εκεί”. Θα πω όχι στην παρακολούθηση συντρόφων».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Δεν έχω ψάξει κινητό επί τούτου, μπήκα για να βρω κάτι άλλο, και με πήγε το ρημάδι και σε… άλλα πράγματα. Μου έχει τύχει δύο φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί εσείς οι άντρες θέλετε να ελέγχεται όχι μόνο το τηλέφωνο της κοπέλας σας, αλλά και το μυαλό της».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved