Κότσιρας: Η παρεξήγηση με τη Δρούτσα για το «τα, τα, τα» & γιατί δεν θα συνεργαζόταν με τον Ρέμο!
Showbiz

Κότσιρας: Η παρεξήγηση με τη Δρούτσα για το «τα, τα, τα» & γιατί δεν θα συνεργαζόταν με τον Ρέμο!

Ο Γιάννης Κότσιρας σε συνέντευξή του στο Χαμογέλα και πάλι και στον Νίκο Συρίγο, σχολίασε όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας χωρίς περιστροφές! 

Ο καλλιτέχνης, αναφερόμενος στη μουσική βιομηχανία σήμερα και τις επιτυχίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα, είπε μεταξύ άλλων:

Δρούτσα: Η απάντηση στον Γιάννη Κότσιρα για το “Τα, τα, τα” – «Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος»

kotsiras-(9).jpg

«Δεν έχω άγχος αν η νέα μου δουλειά «Παράθυρο στο άπειρο», θα κάνει επιτυχία, έχω κάνει αρκετές, δεν μου λείπει άλλη μία. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ακουστεί. Το εύπεπτο στη μουσική υπήρχε πάντα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει χαθεί το πιο σκεπτόμενο. Σε αυτή την εποχή υπάρχουν τεράστια κοινωνικά θέματα και προβλήματα πολιτισμού. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δουλειές για να υπάρχει αντίβαρο. Όλα χρειάζονται. Το να μαλώνουμε για το ποιος έγραψε το «τα τα τα» είναι ακρότητα. Ας μην είμαστε επιθετικοί με ανθρώπους που μπορεί να έχουν προβλήματα. Κάποια στιγμή έκανα μια πλάκα σχετικά με τη δήλωση της Εύης Δρούτσα αλλά δεν μπήκα σε κανένα παιχνίδι».

Στην ερώτηση αν έχει ακούσει ποτέ τραπ μουσική, ο Γιάννης Κότσιρας παραδέχτηκε:

«Φυσικά και έχω ακούσει. Δεν είναι το μοναδικό είδος που μιλάει για άσχημα πράγματα. Όταν ένα παιδί ακούει τον εξευτελισμό της γυναίκας, που τον παρουσιάζουν ως κάτι φυσιολογικό, γίνεται συνείδηση. Δεν μπορούμε να αναρωτιόμαστε όταν εξευτελίζουν μία γυναίκα, γιατί μετά σκοτώνουν μία κοπέλα έξω από ένα ΑΤ με τους αστυνομικούς να αράζουν».

Ποια είναι όμως η σχέση του με τα media και πώς σχολιάζει τα όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα για τον Γιώργο Νταλάρα; «Τα ΜΜΕ και εγώ είμαστε μακριά και αγαπημένοι. Ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι δημοσιογράφοι τον Γιώργο Νταλάρα, ήταν ατυχής. Όταν έχεις ευκαιρία να μιλήσεις με τον Νταλάρα και τον ρωτάς ασήμαντα πράγματα, είναι κουτό. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ιστορίας, θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουμε σαν δάσκαλο και όχι να ρωτάμε αστειότητες» είπε ο Γιάννης Κότσιρας και επεσήμανε για τη Σάττι και τη Eurovision:

«Οι γιοι μου ακούνε παιδικά τραγούδια, δικά μου αναγκαστικά, αλλά και το «τα τα τα» του Πιτσίνιαγκα το έχουν «λιώσει». Δεν έβλεπα Eurovision για να δω τώρα. Το «Ζάρι» της Σάττι, είναι ενδιαφέρον αλλά δεν είναι από τα τραγούδια που ακούω, πιστεύω όμως θα της κάνει καλό. Εννοείται πως κάποιοι χρησιμοποιούν το έντεχνο ως άλλοθι για να… πουλήσουν μούρη».

Ο τραγουδιστής επίσης είπε: «Δεν έχω πρόβλημα σε επίπεδο δισκογραφίας να κάνω μία συνεργασία σαν αυτή του Πλιάτσικα με τον Ρέμο, σε επίπεδο νυχτερινής εμφάνισης είναι δύσκολο. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με αυθεντικά λαϊκά πρόσωπα. Είχα συνεργαστεί με τη Χαρούλα, με τον Μητροπάνο. Με τον Ρέμο δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ».

Ο Γιάννης Κότσιρας κατέληξε λέγοντας: «Τι είναι το Ηρώδειο για να μην δίνεται; Μάρμαρα είναι. Δεν έχω αντίρρηση αρκεί αυτό που θα παρουσιαστεί να είναι καλοφτιαγμένο. Μου έχουν κάνει αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση, έχω προτείνει και εγώ. Δεν ήμουν ποτέ αρνητικός. Έχω πει πολύ ωραία τραγούδια, όποιο και αν ακούσουν οι γιοι μου, δεν θα ντρέπομαι».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved