Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτο φώτο από τις διακοπές της - Ποζάρει με φούξια μπικίνι
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτο φώτο από τις διακοπές της - Ποζάρει με φούξια μπικίνι

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της και οι followers της σάστισαν αφού ποζάρει φορώντας ένα υπέροχο φούξια μπικίνι.

Και μπορεί στη λεζάντα της φωτογραφίας να μην αναφέρει που βρίσκεται, η παρουσιάστρια φαίνεται ήρεμη και ευδιάθετη, αφού αυτές τις μέρες έχει όλο το χρόνο να σκεφτεί για την επόμενη σεζόν αλλά και να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη & ξυπόλυτη ποζάρει στο μπαλκόνι του σπιτιού της στα Μελίσσια

eleni-8.jpg

H Ελένη ποζάρει φούξια μπικίνι και εντελώς άβαφη για ακόμα μία φορά και σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: "Vacation mood! #eleni"!

Οι μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Μενεγάκη: Θα πάθετε πλάκα! Η πεθερά της δημοσίευσε φωτογραφία από την αγαπημένη παραλία της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλά το σώμα της, όπως ξέρει και μικρά κόλπα που μπορούν, όταν τα εφαρμόσει, να ξεμπλοκάρουν τον οργανισμό της και να την κάνουν να ξεφουσκώσει και να αποκτήσει ξανά τη λεπτή σιλουέτα της. Έτσι όταν παίρνει δύο με τρία κιλάκια, ξεκινά πάντα τη δίαιτά της, δηλαδή αποφεύγει τα ζυμαρικά και τα τσιμπολογήματα...

Η παρουσιάστρια είναι σε άψογη φόρμα μιας και όπως αποκάλυψε πια κάνει και γυμναστική.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Πόζαρε μέσα από το φαρμακείο και εντυπωσίασε - «Εσύ τους πήγες το φως...»

Μενεγάκη: Είμαι μια γυναίκα με μια διαδρομή ζωής. Μην συζητάμε για τη σημερινή μου κατάσταση...

Ελένη Μενεγάκη: Το απρόοπτο γεγονός που τη λαχτάρησε –«Θα έχει πλάκα να άνοιξε το πλάνο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved