Showbiz

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχω φύγει απο δουλειά λόγω κακής συνεργασίας. Είπα μέχρι εδώ, φτάνει...»

Gossip-tv Team

O Πάνος Σταθακόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και συμπεριφορές, που τον ώθησαν στο να φύγει από κάποιες δουλειές. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει, κυρίως μέσα από τους ρόλους, που ο ίδιος έχει ενσαρκώσει κατά καιρούς σε θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και τηλεόραση.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, "Open Weekend", με τον ίδιο να δίνει αρχικά λεπτομέρειες για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί στη φετινή σεζόν. Ο γνωστός ηθοποιός στάθηκε και στο θέμα των κακών συμπεριφορών, που υπάρχουν στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής γενικότερα, σημειώνοντας ότι έχει χρειαστεί να φύγει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς εναντίον του.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Λίγες φορές αλλά υπήρξαν. Θες επειδή ήμουν στην αρχή της καριέρας μου; Πρώτα πρώτα γιατί την αγαπούσα τη δουλειά κι έπρεπε να ζήσω κι από αυτό. Αν φύγεις από τη μια δουλειά και μετά από την άλλη, δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Ότι σηκώνεται και φεύγει από δουλειές... Ήταν κακές συνεργασίες και συμπεριφορές. Σε δύο περιπτώσεις είπα μέχρι εδώ τελείωσε. Σε άλλη περίπτωση έδωσα κι άλλη ευκαιρία και λες μέχρι εδώ φτάνει»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved