Showbiz

Κιβωτός του κόσμου: 19χρονος καταγγέλει τον πατέρα Αντώνιο: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω»

Gossip-tv Team

Κιβωτός του κόσμου: Σοκ έχουν προκαλέσει οι τελευταίες καταγγελίες, που θέλουν τον ιδρυτή της ΜΚΟ, Πατέρα Αντώνιο να έχει και εκείνος εμπλοκή στις υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων, αλλά και κακοποιητικών συμπεριφορών. 

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αποσύρει τις δωρεές τους, μετά από όλα όσα έχουν ειπωθεί.

Ο Πατέρας Αντώνιος, σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε δηλώσει πώς όλα όσα ακούγονται για καταγγελίες είναι ανυπόστατα ψέμματα και πώς ουδεποτε δεν έχουν συμβεί όλα αυτά. Μάλιστα, από την πλευρά του, ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος και στενοχωρημένος, αφού έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο έργο του για την "Κιβωτο του κόσμου" και στην στήριξη αυτών των παιδιών.

Το απόγευμα του Σαββάτου (19-11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μια καταγγελία από έναν 19χρονο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, μιας και ο ίδιος κατηγόρησε ανοιχτά τον πατέρα Αντώνιο, μιλώντας με λεπτομέρειες.

Ο 19χρονος καταγγέλει χαρακτηριστικά: «Αυτό που δεν μου άρεσε όμως, αφού πήγα στην Καλαμάτα, ήταν ότι όσο τον πλησίαζα και δενόμουν μαζί του, είχα αρχίσει στην ουσία να τον υπηρετώ, δηλαδή του έβαζα και του έβγαζα τα παπούτσια και του έβαζα της κάλτσες. Αυτά ήταν τα πρώτα περίεργα πράγματα.

Επίσης στην Καλαμάτα από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου. Στην αρχή προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με την αγάπη που του είχα και δεν έλεγα τίποτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved