Συγκλονίζει ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον: «Μαζί θα ανέβουμε και αυτό το βουνό»
VIP Life

Συγκλονίζει ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον: «Μαζί θα ανέβουμε και αυτό το βουνό»

Η Κέιτ Μίντλετον διανύει δύσκολες ώρες, ενώ η ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της όπως και ο αδερφός της, ο οποίος της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα. 

Ο αδερφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Τζέιμς Μίντλετον ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, σε μία προσπάθειά του να δώσει κουράγιο στην αδελφή του, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Πανικός στο παλάτι - Γνωστό μέντιουμ προβλέπει πως «το 2025 της δεν θα είναι καλό»

Kate middleton

H φωτογραφία από το παρελθόν που ανέβασε ο Τζέιμς Μίντλετον μαζί με την αδελφή του, Κέιτ.

«Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε μαζί σου κι αυτό το βουνό» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους από τα νιάτα τους.

Να υπενθυμίσουμε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης παγκοσμίως με το βίντεο που ανέβασε στο instagram και ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον στο βίντεο επεσήμανε πως όταν έμπαινε στο πρόσφατο χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή της χώρα δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για καρκίνο, όμως αυτός διαπιστώθηκε αργότερα, γεγονός που την υποχρέωσε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Δείτε εδώ το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον με τη δυσάρεστη ανακοίνωση:

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved