Media

Φίνου: Το νέο look και η αποκάλυψη για τη ματαίωση του γάμου με τον Ψάλτη: «Είχα έτοιμο το νυφικό»

Gossip-tv Team

Η Καίτη Φίνου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με όλη της τη ζωή, τους έρωτές της, ενώ μίλησε αναλυτικά και για τον Στάθη Ψάλτη, με τον οποίο και έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες με τεράστια καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας (27-2) στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για όλους και για όλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η ίδια εμφανίστησε με τελείως διαφορετικό look, μιας και από ξανθιά έγινε κοκκινομάλλα και αδιαμφισιβήτητα της πήγαιναν πάρα πολύ.

image-2023-02-27T185444.555.jpg

Η ηθοποιός, Καίτη Φίνου μιλησε για την πρώτη της επαφή της με τον Στάθη Ψάλτη και την ιστορία κατά την οποία η ίδια δεν γνώριζε πως ο ηθοποιός είχε παιδί και ήταν παντρεμένος, όμως το έμαθε από τη μητέρα της. Η ίδια έφτασε πολύ κοντά στο να τον παντρευτεί και μάλιστα είχαν κανονιστεί τα πάντα, μέχρι που ο ηθοποιός το μετάνιωσε και ματαίωσε τον γάμο τους.

«Στο θέατρο παίζαμε μαζί, εγώ αποφασίζω να χωρίσω, ήταν η τελευταία ευκαιρία που του έδωσα. Έμενα 5,5 χρόνια στο ίδιο σπίτι με τον Στάθη. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή και άλλα πολλά».

image-2023-02-27T185203.018.jpg

«Όταν χώρισα με τον Στάθη και μετά επέμενε ο Στάθης να είμαστε μαζί σε μια ταινία. Με είχαν βρίσει τότε επειδή τον είχα χωρίσει. Ήταν να παντρευτούμε με τον Στάθη στις 24 Φεβρουαρίου. Έχω πάει στο Κολωνάκι να κάνω πρόβα για το νυφικό. Γυρίζω σπίτι και βλέπω εκεί τον μάνατζερ του Στάθη, ο οποίος μου λέει ότι με περιμένει στο δωμάτιο ο Στάθης.

Εκεί ο Στάθης μου λέει ότι τελικά δεν θα παντρευτούμε. Η μητέρα μου ήταν στα τελευταία της, της το είχα πει και έψαχνε τι θα φορέσει. Αυτό ήταν 1,5 μήνα πριν τον γάμο. Μου είχε κρύψει ότι δεν είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του και τότε δεν ήταν γρήγορα τα διαζύγια».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved