Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ίσως μέσα στην ημέρα να υπάρχουν εξελίξεις, να συλληφθεί»
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ίσως μέσα στην ημέρα να υπάρχουν εξελίξεις, να συλληφθεί»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα ενδέχεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να συλληφθεί μέσα στην ημέρα.

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του για τη δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο, ενδέχεται εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ και προέβη σε αποκαλύψεις.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να κινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». Χθες (21.12) ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είχε πει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να συλληφθεί μόλις υποβληθεί η μήνυση.

Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ακόμη πως είχε καταγγελία από μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη, για την λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους, λέγοντας πως την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

Ο κ. Λύτρας μίλησε και στην ΕΡΤ και έκανε λόγο για εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του αποκαλύπτει το πως διακινήθηκαν τα βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες φώτο από την καθημερινότητά του μετά τις καταγγελίες!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τελευταία εξέλιξη: Κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved