Μαρία Αλιφέρη: «Είχα γράμματα από φυλακισμένους, πολύ ενδιαφέροντα»
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Είχα γράμματα από φυλακισμένους, πολύ ενδιαφέροντα»

Η Μαρία Αλιφέρη είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς και παρουσιάστριες της γενιάς της, με τις τηλεοπτικές εκπομπές της να σημειώνουν τηλεθεάσεις ρεκόρ.

Έπειτα από καιρό σπάει τη σιωπή της και ξετυλίγοντας το «κουβάρι» της ζωής της, μίλησε για τις αδικίες του συστήματος, το ενδεχόμενο να ξανακάνει εκπομπή στην
τηλεόραση, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Τι αναμνήσεις έχετε από τα παιδικά σας χρόνια και πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις γιατί το χωριό όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, ο Άγιος Ιωάννης Σπάρτης, είναι στεφανωμένο από τον Ταΰγετο και από μια κοιλάδα που είναι γεμάτη πορτοκαλιές. Επίσης είχα δύο γονείς εξαιρετικούς. Με την υποκριτική αποφάσισα να ασχοληθώ μέσα σε μια νύχτα, ήμουν στο δεύτερο έτος της Νομικής και αναζητούσα κάτι που να αφορά την ψυχή μου και όχι το μυαλό μου.

Από το Εθνικό θέατρο βρεθήκατε παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Πώς σας επέλεξαν;

Ο παραγωγός που θα έκανε τα «Τετράγωνα των αστέρων» με είδε σε μια θεατρική παράσταση και με κάλεσε. Το μόνο που ζήτησα ήταν να κάνω έναν πιλότο για να δω αν μπορώ να ανταποκριθώ και μετά συμφώνησα. Για μένα πάντα η βάση μου ήταν το θέατρο, από εκεί με κλέβουνε.

Οι τηλεοπτικές εκπομπές σας σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Πώς βιώνατε την αναγνωσιμότητα στο πρόσωπό σας;

Μου έδωσε πολλή χαρά, γιατί με αποδέχτηκε ο κόσμος, αλλά αυτό σταματάει εκεί, γιατί μεγαλώνει τις ευθύνες, να μην απογοητεύσεις τον κόσμο και να ανταποδώσεις την εμπιστοσύνη του.

Καθημερινά λαμβάνατε πολλά γράμματα από τους τηλεθεατές σας. Υπάρχει κάτι που σας έχουν γράψει και θυμάστε μέχρι σήμερα;

Ήταν τόσο πολλά τα γράμματα και πολλά ήταν κορυφαία. Είχα γράμματα από φυλακισμένους, από γιατρούς, από στρατιωτικούς, από παιδάκια, πολύ ενδιαφέροντα, από όλους τους χώρους, και αυτή ήταν η επιτυχία της εκπομπής, ότι υπήρχε ένα ευρύ κοινό.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved