Φανερά ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη: «Ίσως να μην είναι όλα για να γίνονται “θέματα”»
Showbiz

Φανερά ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη: «Ίσως να μην είναι όλα για να γίνονται “θέματα”»

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και λίγο καιρό και μαζί δείχνουν να περνούν πολύ καλά, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Οι δυο τους ήξεραν από το πρώτο λεπτό πως ο ένας είναι για τον άλλον και αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Έτσι λοιπόν, σήμερα (31/7), η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Όπως ήταν φυσικό το γεγονός αυτό έχει σχολιαστεί από τις εκπομπές, οι οποίες έκαναν πρεμιέρα χθες (5/9). Έτσι η εκπομπή, Super Κατερίνα συνάντησε τους πρώην συντρόφους της Σπύρο Χατζηαγγελάκη και Αιμιλιανό Σταματάκη και ρωτήθηκαν για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Αιμιλιανός Σταματάκης διατηρούσαν στο παρελθόν σχέση με τη παρουσιάστρια και ηθοποιό, Μαίρη Συνατσάκη.

«Αυτά είναι πολύ προσωπικά πράγματα. Είναι μια συγκινητική και πολύ χαρούμενη στιγμή για αυτόν τον άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Δεν έχω μιλήσει με την Μαίρη αλλά εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και καλώς να τα δεχτεί» είπε ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό όμως, ενόχλησε την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έδωσε την δική της απάντηση στο θέμα αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας ένα γεμάτο νόημα μήνυμα.

«Ίσως να μην είναι όλα για να γίνονται “θέματα”» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε στην gallery την ανάρτηση που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved