Οι ομορφότερες νύφες της χρονιάς και τα νυφικά τους
Showbiz

Οι ομορφότερες νύφες της χρονιάς και τα νυφικά τους

Ανασκόπηση 2023: Υπέροχες νύφες, γοητευτικοί γαμπροί... Σίγουρα για κάποια ζευγάρια το 2023 θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη τους καθώς είναι η χρονιά που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Κάνοντας την ανασκόπηση του 2023 πάμε να θυμηθούμε τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz που παντρεύτηκαν αλλά και τα μοναδικά bridal looks.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου του 2023 και στο πλευρό τους είχαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν τον γάμο τους με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Το μοντέλο επέλεξε νυφικό με πολύ κλειστό λαιμό και μακριά ουρά που παρέπεμπε σε αριστοκρατικά νυφικά που είχαν φορέσει στο παρελθόν προσωπικότητες όπως η Γκρέις Κέλι και η πριγκίπισσα Κάθριν.

gamoi-2023-(13).jpg

Άννα Πρέλεβιτς Νικήτας Νομικός

Την ίδια μέρα στην Αίγινα παντρεύτηκαν ο Πάνος Μουζουράκης με την αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη. Το ζευγάρι είχε δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής του στις 18,00 το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα για να ενωθεί παρουσία 500 και πλέον καλεσμένων. Η Μαριλού επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό σε ίσια γραμμή που άφηνε να φανεί η όμορφα φουσκωμένη κοιλίτσα της, λόγω εγκυμοσύνης.

gamoi-2023-(1).jpg

Πάνος Μουζουράκης Μαριλού Κόζαρη

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Ευθύμης Ζησάκης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και ακολούθησε γαμήλιο πάρτι δίπλα στο κύμα. Ο στολισμός που έγινε η δεξίωση ήταν εντυπωσιακός, αφού το ζευγάρι είχε επιλέξει λουλούδια σε φούξια και ροζ τόνους, σε συνδυασμό με τα ιβουάρ κεριά και το σκηνικό ήταν το κάτι άλλο. Η Χρύσα Παπαλελούδη επέλεξε ένα απίθανο νυφικό με δαντέλα και διαφάνειες που αναδείκνυε τέλεια την σιλουέτα της.

1701775547423-604276369-gamoi-2023-(1).webp

Ευθύμης Ζησάκης Χρύσα Παπαλελούδη

Γάμος και βάφτιση μαζί

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο νευροχειρουργός, Στέλιος Βλατάκης και παρανυφάκι ήταν η τριών χρονών κόρη τους. Έπειτα, έγινε η βάφτιση της μικρής, η οποία πήρε το όνομα Ευαγγελία ενώ ακολούθησε δεξίωση στην οποία το ζευγάρι επέλεξε να χορέψει το τραγούδι “All of me” του John Legend.

Η ηθοποιός αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής της επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με κρυστάλλινες λεπτομέρειες και μία λεπτή κορδέλα σε μπλε τόνο στη μέση της.

gamoi-2023-(2).webp

Ευγενία Δημητροπούλου Στέλιος Βλατάκης

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Ντάσιου παντρεύτηκε τον Ιούνιο ο Iron Mike, κατά κόσμον Μιχάλης Ζαμπίδης και βάφτισε και τις δίδυμες κόρες του! Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία της Γλυφάδας και το παρών έδωσαν στο διπλό μυστήριο καλοί φίλοι και στενοί συγγενείς του ευτυχισμένου ζευγαριού. Η όμορφη σύζυγός του έλαμπε μέσα στο κλασσικό κατάλευκο νυφικό της.

gamoi-2023-(4).jpg

Μαρία Ντάσιου Μιχάλης Ζαμπίδης

NDP photo agency

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Δήμητρα Βαμβακούση εμπιστεύτηκε το σχεδιαστικό δίδυμο των Miro για το νυφικό της ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς και το μακιγιάζ της ο Φρέντυ Καλομπράτσος. Γι' αυτό και το αποτέλεσμα στο γενικό σύνολο ως νύφη ήταν εκθαμβωτικό, με τη Δήμητρα να λάμπει από ευτυχία.

gamoi-2023-(5).jpg

Γιώργος Αγγελόπουλος Δήμητρα Βαμβακούση

Μυστικό γάμο πραγματοποίησαν πρόσφατα ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση. Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την ευλογία του Θεού για τη σχέση του εκεί όπου χτυπά η καρδιά του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας στην Τουρκία: στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

gamoi-2023-(11).jpg

Αργύρης Πανταζάρας Σίσσυ Τουμάση

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Μαργαρίτη που είναι και εκείνος άνθρωπος των media αλλά και ένας καταπληκτικός μάγειρας, παντρεύτηκε επίσης τον Σεπτέμβριο η Τζένη Μελιτά που απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον. Η Τζένη Μελιτά μέσα από τα social media μας ενημέρωνε για τις μέρες και τις ώρες που πήγαινε να κάνει πρόβα νυφικού αλλά ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι είχε αποφασίσει να αλλάξει τρεις φορές μέσα στην ίδια μέρα;

Και όμως! Η Τζένη το τόλμησε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας με ένα υπέροχο γοργονέ νυφικό που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ήταν από δαντέλα και στράπλες και η Τζένη Μελιτά το είχε συνδυάσει με έντονο μακιγιάζ αφού τόλμησε να φορέσει κατακόκκινο κραγιόν που μαζί με την κατακόκκινη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα έσπαγαν τη μονοτονία του λευκού.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια στον χώρο της δεξίωσης για τον πρώτο χορό με τον αγαπημένο της επέλεξε ένα εξίσου στράπλες νυφικό το οποίο όμως τής έδινε περισσότερο όγκο αφού ήταν με βολάν από τούλι που επίσης τής πήγαινε πολύ. Είχε αφήσει τα μαλλιά της λίγο πιο ανάλαφρα όμως το concept του στυλ ήταν σχεδόν το ίδιο με το πρώτο.

Για το τέλος όμως, φύλαγε το... καλύτερο ή μάλλον το κατάλληλο για την περίσταση αφού η Τζένη Μελιτά πέταξε τα μακριά βαριά νυφικά και φόρεσε ένα λευκό jumpsuit με βαθύ ντεκολτέ που θα τη βοηθούσε να έχει πιο άνετες κινήσεις για να του... δώσει να καταλάβει σε χορό! Και έτσι και έγινε! Μάζεψε και τα μαλλιά της πάνω μία αλογοουρά και έδωσε πιο 60s τόνους στην εμφάνισή της. Και οι τρεις εμφανίσεις της εντυπωσίασαν, με την ίδια να γίνεται μία από τις πιο ξεχωριστές νύφες της χρονιάς.

gamoi-2023-(7).jpg

Τζένη Μελιτά - Σπύρος Μαργαρίτης

Νύφη στην εκπνοή του 2023 ντύθηκε και η Δήμητρα Ματσούκα. Εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο σε στενή γραμμή νυφικό της, το οποίο είχε ένα απίθανο μπούστο.

1701775728185-157801977-gamoi-2023-(4).webp

Στις 5 Σεπτεμβρίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο. Η Ευαγγελία Συριοπούλου επέλεξε δύο νυφικά, ένα για το μυστήριο του γάμου και ένα για τη δεξίωση.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός φόρεσε ένα ρομαντικό νυφικό με δαντελωτές λεπτομέρειες και είχε τα μαλλιά της λυτά και ελαφρώς σπαστά, ενώ στη δεξίωση που ακολούθησε έβαλε ένα mini φόρεμα με λεπτομέρειες από πούπουλα από τη μέση και κάτω.

gamoi-2023-(6).jpg

Ευαγγελία Συριοπούλου Στράτος Πατσατζής

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved