Τσαγκρινού: «Έγινε το θαύμα»- Το τρυφερό βίντεο με τη στιγμή που είδε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης
Showbiz

Τσαγκρινού: «Έγινε το θαύμα»- Το τρυφερό βίντεο με τη στιγμή που είδε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Έλενα Τσαγκρινού αφού διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζει μοναδικές στιγμές μαζί με τον σύντροφό της DJ Stephan.

Το ζευγάρι ύστερα από μία δυσάρεστη αποβολή ζει το όνειρό του, καθώς περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι.

Έλενα Τσαγκρινού: Την ημέρα της αποβολής το ένιωσα.Ο γιατρός μας είπε ότι δεν χτυπάει η καρδούλα του

«Είχα αποβάλει στις έξι εβδομάδες. Δεν ανέβηκα ποτέ στη σκηνή, ήταν πλήγμα για εμένα, όμως ήταν απαγορευτικό από τον γιατρό. Έκλαιγα καθημερινά γιατί περίμενα να πάει καλά. Ακόμα με πληγώνει. Ένιωσα την ημέρα πριν την αποβολή. Έπρεπε να πάω σε ένα live του συντρόφου μου και ένιωθα μια ανακατωσούρα στο στομάχι μου, δεν ένιωθα καθόλου καλά και όντως μετά από δύο ημέρες ο γιατρός μας είπε ότι δεν χτυπάει η καρδούλα του μωρού», είχε αποκαλύψει η Έλενα Τσαγκρινού.

Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο από τη στιγμή που βλέπει μαζί με τον σύντροφό της ότι το τεστ εγκυμοσύνης είναι θετικό!

«Πως φτάσαμε κιόλας στο 5ο μήνα! Λίγο έμεινε! Είμαστε κόμικ σπίτι παιδιά. 25 Νοέμβρη 2023 τον μήνα των γενεθλίων μου έγινε το θαύμα! Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο η Έλενα Τσαγκρινού.

Δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Τσαγκρινού: Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της και πότε γεννάει;

Τσαγκρινού για την αποβολή: «Ήταν τεράστιο το σοκ... Δεν πήραμε σωστές κατευθύνσεις από τον γιατρό»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved