Γεννήθηκες με τον Ερμή Ανάδρομο; Αυτά πρέπει να περιμένεις στη ζωή σου!
Astrology

Γεννήθηκες με τον Ερμή Ανάδρομο; Αυτά πρέπει να περιμένεις στη ζωή σου!

Πώς επηρεάζει τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης σου και την επικοινωνία σου;

Ο Ανάδρομος Ερμής είναι μια έκφραση που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα αστρονομικό φαινόμενο, που ήδη είχαν παρατηρήσει οι αρχαίοι Έλληνες. Τρεις με τέσσερεις φορές τον χρόνο, ο πλανήτης Ερμής φαίνεται να κάνει αναδρομή, να κινείται δηλαδή «ανάποδα» από την κανονική του φορά. Στην πραγματικότητα, ο Ερμής, όπως κι όλοι οι πλανήτες δεν πάει προς τα πίσω. Συνεχίζει να κινείται αενάως από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Απλά η ταχύτητά του φθίνει ανάλογα με την τροχεία του γύρω από τον Ήλιο, που είναι μικρότερη και συντομότερη από αυτήν της Γης, οπότε σε μας φαίνεται σαν να οπισθοδρομεί.

Τι συμβαίνει όμως αν κάποιος έχει γεννηθεί κατά τη διάρκεια που ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι ανάδρομος;

Μπορείτε να δείτε την Ανάλυση του Γενέθλιου Ωροσκοπίου σας και να ανακαλύψετε, αν και κατά πόσον είστε μέσα στο 25% των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί με τον Ερμή Ανάδρομο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει.

Την χρονική περίοδο που είναι πάντως ανάδρομος, εκτός του ότι επηρεάζει τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και κάθε είδους επικοινωνία, θεωρείται πως μας προκαλεί να ενεργήσουμε με μεγαλύτερη σοφία, χωρίς πάντως να υποχωρούμε από τους στόχους μας. Κάποιοι αστρολόγοι μάλιστα επισημαίνουν ότι ο Ανάδρομος Ερμής είναι μια ιδανική ευκαιρία για να ενισχύσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες και έτσι να ανοίξουμε νέες πόρτες στη ζωή μας. Παράλληλα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved