Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Η (νέα) επίθεση του Κορονοϊού
Astrology

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Η (νέα) επίθεση του Κορονοϊού

Η «βαλίτσα» θα πάει μακριά...

Μεσάνυχτα και κάτι στις 2 Οκτωβρίου γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό. Η ίδια ασχολείται με τους υπερήλικους, αλλά και τους πρόσφυγες/μετανάστες, όμως κορωναϊού παρόντος, το γιατί, το φαντάζεσαι και τα νέα μέτρα δεν αργούν.

Αχ θυμάσαι τότε που τριγύρναγες ελεύθερος, χωρίς να στέλνεις SMS; Τι νοσταλγία θεέ μου, χειρότερη κι από του Οδυσσέα.

Να όμως και η λεπτομέρεια που την συνοδεύει:

Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό συναντώντας την Έριδα, που, παρότι άγνωστη στο ευρύ κοινό, σε ενδιαφέρει και σε… παραενδιαφέρει μάλιστα! Γιατί η εν λόγω κυρία, που εντοπίστηκε το 2003-5 και εδώ και καιρό τετραγωνίζεται με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, συνδέεται ευθέως τόσο με τον COVID-19 όσο και με τις αναταράξεις στα εργασιακά, διεθνώς και… Ελληνικώς!

Κι εδώ, να το πω για να μην σου μείνουν αμφιβολίες, Παρότι πρόκειται για καλό κορίτσι -γι’ αυτό μην την αποπαίρνεις- η σχέση της με τον Άρη είναι συνήθως τρισάθλια σε συλλογικό επίπεδο. Όλο μικρόβια και αγριεμένους ιούς εκτοξεύει, χώρια τα αυτοάνοσα που εξαπλώνει.

«Παρθενόπη» είναι το παρατσούκλι της, αναφερόμενο φυσικά στο ζώδιο της Παρθένου, με το οποίο ο πλανήτης-νάνος διατηρεί εκλεκτική αστρολογική συγγένεια. Οι εξοπλισμοί και οι παραγωγικές μονάδες συμπληρώνουν το μενού του πεδίου ευθύνης της, είναι όμως και τα παιδαγωγικά. Πού είσαι Μοντεσόρι να κάνεις τις μάσκες των παιδιών αλεξίπτωτα… Κι όσο για τις επιστήμες, το CERN και την ιατρική που είναι επίσης «παιδιά» της, το μόνο ερώτημα που πλανάται αυτήν την εποχή είναι το πότε θα βρεθεί ένα αποτελεσματικό αντίδοτο στον ιό. Από Γενάρη το βλέπουμε, λένε οι γραφές αλλά ας μείνουμε στα τωρινά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved