Αυτά είναι τα ζώδια που δεν αντέχουν τις σχέσεις από απόσταση
Astrology

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν αντέχουν τις σχέσεις από απόσταση

 Προτιμούν την φυσική επαφή 

Όταν ονειρεύεσαι τη σχέση σου με έναν σύντροφο, το πιο πιθανό είναι να θέλεις να είσαι μαζί του με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Αλλά, όπως θα έχεις διαπιστώσει, σε αρκετές περιπτώσεις η ζωή, για χιλιάδες λόγους, μπορεί να επιβάλλει σε μια σχέση να αντιμετωπίσει τα απροσδόκητα εμπόδια που επιβάλλει η απόσταση.

Ο λόγος της απομάκρυνσης ενός ζευγαριού μπορεί να είναι επαγγελματικός, εκπαιδευτικός ή ακόμα και… υγειονομικός, κάτι που πολλοί υποχρεώθηκαν να βιώσουν λόγω του υποχρεωτικού εγκλεισμού τους κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πανδημίας. Τώρα λοιπόν που φτάνουμε στο τέλος του lockdown, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα ενός ζωδιακού γκάλοπ, που ως σκοπό είχε να ανακαλύψει τα ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα να βρίσκονται μακριά από το ταίρι τους.

Διάβασε παρακάτω, για ποιους λόγους τα 4 ζώδια της λίστας μας, είναι αδύνατον να στερηθούν τη φυσική και σαρκική επαφή με τον άνθρωπο που επιθυμούν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Είναι παρορμητικός και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ένστικτά του. Ως εκ τούτου, το να μην μπορεί να πλησιάσει ή να αγγίξει τον/την σύντροφό του όταν το επιθυμεί είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για αυτό το ζώδιο.

Επιπλέον, δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την υπομονή, οπότε το να βρίσκεται για πολύ καιρό μακριά από το αντικείμενο του πόθου του μπορεί να του προκαλέσει έντονη δυσφορία που σύντομα μετατρέπεται σε πικρία ή ακόμα και μνησικακία. Αν και ο Κριός μπορεί να αντέξει να βρεθεί μακριά από το ταίρι του για λίγο καιρό, αν αυτό παρατραβήξει, είναι πολύ πιθανό να του πέσει πολύ βαρύ.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved