Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα φτάσουν σε οριακό σημείο
Astrology

Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα φτάσουν σε οριακό σημείο

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Στις 20/10, 17:57 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 23° 53’ του Κριού, που επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού, Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω, που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Οι σχέσεις όλων των ειδών θα ταραχτούν, αφού εκτός της συμμετοχής του Άρη στον Ζυγό που θα δυναμιτίσει το κλίμα, προκαλώντας εντάσεις και ρήξεις, έχουμε και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να μετέχει σε αυτήν, σπρώχνοντάς μας να τραβήξουμε ακόμα περισσότερο το σχοινί για να επέλθει το οριστικό τέλος κάποιων καταστάσεων. Μπορεί να υπάρξουν και δυσάρεστα περιστατικά που θα οδηγήσουν εκεί, αλλά και μυστικά ή αποκαλύψεις που θα μας αναγκάσουν να διαμορφώσουμε μια άλλη οπτική για πρόσωπα και πράγματα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, καλό θα ήταν να ελέγξεις τα συναισθήματα της στιγμής, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σου, αφού με μια λάθος κίνηση, μπορεί να ανοίξεις πόλεμο με άτομα τα οποία συνεργάζεσαι ή έχεις συντροφική-ερωτική σχέση. Δεν αποκλείεται πάντως να πέσουν οι τίτλοι τέλους, εξ αιτίας διαφόρων προβλημάτων που θα ανακύψουν ή να είσαι εσύ αυτός που θα την τερματίσεις, καθώς θα αισθανθείς ότι σε περιορίζει ή σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Σίγουρα εδώ ο εγωισμός δεν έχεις θέση, όμως, θα πρέπει να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί τώρα, ωστόσο, στην πορεία του θα υπάρξουν εμπόδια, οπότε δε θα έχει την επιθυμητή κατάληξη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved