Ελληνίδα εστεμμένη καταγγέλλει: "Με έκλεψε η Miss Αυστρία"
G-Fashion

Ελληνίδα εστεμμένη καταγγέλλει: "Με έκλεψε η Miss Αυστρία"

Θύμα κλοπής έπεσε Ελληνίδα εστεμμένη από την Μις Αυστρία, συγκάτοικό της κατά την διάρκεια διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς!

Όπως κατήγγειλε στο «Super Star» η Εύη Χατζηγιάννη, 500 ευρώ έκαναν φτερά μέσα από το δωμάτιό τους!

«Ήμουν με την κοπέλα από την Αυστρία με την οποία είχα πολύ καλές σχέσεις και μέναμε στο ίδιο δωμάτιο», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη το μοντέλο από την χώρα μας.

Όταν η Εύη ξεκινούσε για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό «Miss International» δεν φανταζόταν ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα με 500 ευρώ λιγότερα. «Τα χρήματά μου τα είχα στην ίδια θυρίδα με την κοπέλα, στο δωμάτιο μέσα και είχαμε τον ίδιο κωδικό», πρόσθεσε.

«Η πρώτη που υποψιάστηκα ήταν αυτή γιατί αυτή είχε τον ίδιο κωδικό», συνέχισε η ξανθιά καλλονή, που μπήκε στην τελική 15αδα του διαγωνισμού στον οποίο νίκησε η Meydelise Columna από το Πουέρτο Ρίκο.

Την υποψία για την ενοχή της συγκατοίκου ενίσχυσε και το ότι όταν η Εύη πήγε να την αποχαιρετήσει, εκείνη προσποιούταν ότι κοιμόταν και δεν της μίλαγε.

«Το άφησα και δεν είπα τίποτα για να μην γίνει θέμα. Μόνο στους δικούς μου το είπα», δήλωσε η Ελληνίδα καλλονή, αποκαλύπτοντας πως ακόμα δύο κοπέλες που πήραν μέρος στα καλλιστεία έπεσαν θύματα κλοπής.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved