13 χρόνια gossip-tv: Οι celebrities έγιναν γονείς και «ζήσαμε» μαζί τους το θαύμα της ζωής!
Gossip Cam

13 χρόνια gossip-tv: Οι celebrities έγιναν γονείς και «ζήσαμε» μαζί τους το θαύμα της ζωής!

13 χρόνια gossip-tv: Από τα πιο ευχάριστα νέα για έναν δημοσιογράφο, όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα παιδιά και αν γεννηθούν, όσα δυσάρεστα γεγονότα και αν συμβαίνουν γύρω μας, είναι να γράφει για τον ερχομό ενός μωρού στη ζωή!

Από το 2009 και μέχρι σήμερα, είναι πάρα πολλοί οι celebrities που έγιναν γονείς και εμείς ήμασταν εκεί είτε για να βγάλουμε πρώτοι την είδηση μιας εγκυμοσύνης είτε για να ανακοινώσουμε την άφιξη ακόμα ενός μωρού στον κατά τα άλλα μαγικό κόσμο που ζούμε.

Με αφορμή τα 13 χρόνια ύπαρξης του gossip-tv θυμόμαστε μαζί σας αυτές τις στιγμές με την ίδια συγκίνηση και την ίδια χαρά με τότε...

Κοιλίτσες έξω λοιπόν!

Οι περισσότερες από τις Ελληνίδες celebs απολαμβάνουν την περίοδο της εγκυμοσύνης τους και μερικές από αυτές μας χάρισαν υπέροχες φωτογραφικές πόζες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα τους! Και ήταν χάρμα οφθαλμών:

Μπαμπάδες εν δράσει!

Χαρήκαμε τις εγκυμοσύνες, είχαμε όμως και πολλούς celebrities που χάρηκαν για πρώτη φορά την πατρότητα και δηλώνουν πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό και σίγουρα δεν θα άλλαζαν με τίποτα αυτή την ευτυχία στη ζωή τους.

Ας δούμε ενδεικτικά κάποιους από αυτούς στις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές, όταν κράτησαν τα μωρά τους αγκαλιά για πρώτη φορά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved