Media

Σόλων Τσούνης: Η εξομολόγηση για την απώλεια που τον σημάδεψε!

Gossip-tv Team

Στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Σόλων Τσούνης.

Ο ηθοποιός για μια ακόμη σεζόν μας κρατά τηλεοπτική συντροφιά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Σόι σου» και όπως ο ίδιος αποκάλυψε ο δρόμος προς την τέχνη και την υποκριτική είχε… μερικά stop!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πως βρέθηκε στο Παρίσι να δουλεύει ως… οικοδόμος.

«Στο Παρίσι η πρώτη μου δουλειά ήταν να φτιάχνω πατώματα και βάζω πλακάκια», είπε αποκαλύπτοντας πως ηθοποιός έγινε μέσα από μια φωτογράφιση. «Ποτέ δεν το είχα εκδηλώσει γιατί πάντα με ενδιέφεραν όλες οι τέχνες, όταν το ανακάλυψα μέσα από τη φωτογραφία είδα ότι έχει ενδιαφέρον», είπε ενώ μίλησε για το λόγο που ένα διάστημα απείχε από αυτό το κομμάτι της τέχνης.

Δε δίστασε μάλιστα να εξομολογηθεί την απώλεια που τον σημάδεψε, όταν πριν μερικά χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

«Μου λείπει πολύ, με σημάδεψε ο θάνατος του. Ταλαιπωρήθηκε δυο χρόνια από καρκίνο και τον έχασα πριν τέσσερα χρόνια. Είχαμε την κλασσική σχέση πατέρα – γιου. Ήρθα κοντά του πολύ, μοιραστήκαμε πράγματα. Την ημέρα που έφυγε, πήγα στο νοσοκομείο. Τους έβγαλα όλους από το δωμάτιο, του είπα ότι είχα να του πω, πόσο τον αγαπώ, τον ευχαρίστησα και μετά πήγα στο θέατρο αλλά ένιωθα ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Με το που τέλειωσα την παράσταση βρήκα κλήση και όντως… είχε φύγει», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved