Δαμιανή- Θεοφανώ- Κυπριανή: Αυτό είναι το τραγικό τέλος τους στη Μάγισσα- Το ανατρεπτικό φινάλε
Media

Δαμιανή- Θεοφανώ- Κυπριανή: Αυτό είναι το τραγικό τέλος τους στη Μάγισσα- Το ανατρεπτικό φινάλε

Τραγικό τέλος θα έχουν οι τρεις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς του ΑΝΤ1, Η μάγισσα. Η Θεοφανώ, η Κυπριανή και η Δαμιανή στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνουν με διαφορετικό τρόπο η καθεμία.

Η Δαμιανή αυτοκτονεί

77777777777777777777777-(1).jpg

Η Δαμιανή αυτοκτονεί

Η Δαμιανή, η γυναίκα που ευθύνεται για όλα τα κακά στη ζωή των Λασκαραίων. Αδίστακτη προκάλεσε τον θάνατο του νεογέννητου εγγονού της -που όπως τελικά αποδείχτηκε- για το τίποτα. Αυτή η πράξη ήταν η αρχή για να ακολουθήσει μια σειρά από γεγονότα που μόνο την καταστροφή έφεραν και προκάλεσαν τον χαμό πολλών -αθώων και όχι μόνο- ανθρώπων. Το σημάδι στο κεφαλάκι του μωρού έκανε τη Δαμιανή να συνειδητοποιήσει πως το παιδί που γέννησε η Μεταξία δεν ήταν του Μάρκου αλλά του Τζανή και αυτό ήταν η αιτία για να πάρει τη σκληρή απόφαση να σκοτώσει το ίδιο της το εγγόνι. Από εκείνο το μοιραίο βράδυ και μετά ο πύργος των Λασκαραίων δέχτηκε ένα τσουνάμι από προβλήματα! Παράλληλα, η αποκάλυψη του χαρίσματος της Θεοφανώς ήταν το τέλειο άλλοθι που χρησιμοποίησε η Δαμιανή ώστε να την κατηγορήσει ως ένοχη για τη δολοφονία του βρέφους.

Η μάγισσα: Οι Γερακάρηδες καταδικάζουν τη Θεοφανώ σε θάνατο και αυτή είναι η αρχή του τέλους τους

tzanis-damiani-magissa.jpg

Η μάγισσα: Τζανής- Δαμιανή

Προσπάθησε με κάθε τρόπο να τη βγάλει από τη μέση, υπό τον φόβο ότι μπορεί μέσα από κάποιο όραμά της να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της. Οι έρευνες , για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού δεν τελείωσαν ποτέ. Οπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, η στιγμή που η Δαμιανή θα λογοδοτήσει για την αποτρόπαια πράξη της δεν θα αργήσει να έρθει. Όλα τα στοιχεία πια οδηγούν στην καπετάνισσα και η ίδια βλέπει τον κλοιό γύρω της να στενεύει, «Θα λογοδοτήσω στον θεό για τα κρίματά μου. Σε τούτο τον κόσμο, όμως, μήτε στον άντρα μου μήτε στον γιο μου!

Η Μάγισσα: Μάρκος και Τζανής ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στον πύργο και Twitter «υποκλίθηκε»

damiani-h-magissa-gossiptv.jpg

Η μάγισσα: Δαμιανή

Καλύτερα να βάλω τέλος στη ζωή μου με τα ίδια μου τα χέρια, παρά να με ξεσκεπάσουν». είχε πει κάποτε στην Πολυξένη και όπως φαίνεται η ίδια το κάνει πράξη, αμέσως μάλιστα και μετά τα λόγια της Μεταξίας, που της λέει με σθένος: «Ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον γιο μου». Παράλληλα τα σχέδιά της με τον Τζανή δεν έγιναν τελικά όπως τα είχαν υπολογίσει και η Δαμιανή προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή και τη σκληρή τιμωρία, και βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτε άλλο να χάσει, θα βάλει τελος στη ζωή της!

Θεοφανώ και Κυπριανή αλληλοεξοντώνονται

Τραγικό δεν θα είναι μόνο το τέλος της Δαμιανής, αλλά και της Κυπριανής με τη Θεοφανώ, για την οποία φαίνεται πως η προφητεία της τσιγγάνας θα βγει αληθινή. Συγκεκριμένα, της είχε πει: «Ούτε εσύ ούτε το παιδί θα ζήσετε. Έχεις μία ευκαιρία να μη συμβεί τίποτα από αυτά. Πρέπει να πολεμήσεις το κακό και να μην το αφήσεις να θεριέψει. Μόνο έτσι θα γλιτώσεις κι εσύ και το σπλάχνο σου. Θα πολεμήσεις με τα όπλα που έχεις, χρησιμοποίησε το χάρισμά σου».

H Μάγισσα: Ο Τζανής αποκάλυψε στον Μάρκο ότι το παιδί ήταν δικό του και οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν!

kypriani.jpg

Η μάγισσα: Κυπριανή- Σπήλιος

Ωστόσο την τελευταία στιγμή η κοπέλα θα αποφασίσει να αλλάξει τη μοίρα του παιδιού της προκειμένου να το σώσει! Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Τζανής εισβάλλει με τους Γερακάρηδες στον πύργο των Λασκαραίων και αναλαμβάνει τα ηνία της σειριάς του. Από τη μυστική είσοδο που ξέρει ο νεαρός Λάσκαρης, οδηγεί τον Σπήλιο και τους άντρες του μέσα στον πύργο των αντιπάλων τους και τους πιάνουν κυριολεκτικά στον ύπνο, αφού η Δαμιανή έχει φροντίσει να τους ρίξει στο φαγητό και στο ποτό υπνωτικό. Οποίος εμφανίζεται |μπροστά στους Γερακάρηδες θανατώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Θεοφανώ με το μωρό κρύβονται στον πύργο μέχρι που ο Τζανής με τον Σπήλιο την εντοπίζουν και την κλείνουν στο μπουντρούμι.

magissa.jpg

Η μάγισσα: Αντρέι- Θεοφανώ

Η μάγισσα: Θάνατος, δολοφονίες και νεκροί- Ο Σπήλιος σώζει τη Θεοφανώ από τα χέρια της Κυπριανής

Η ζωή μάνας και μωρού κρέμεται από μία κλωστή καθώς όλοι θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση. Πρώτη και καλύτερη φυσικά η Κυπριανό: «Πρέπει να πεθάνει η μάγισσα και το διαβολογέννημά της!», λέει και η Δαμιανή διαφωνεί: «Το μωρό είναι ένας Λάσκαρης δεν μπορούμε να το σκοτώσουμε». Η Θεοφανώ ζητά ως τελευταία χάρη να τη σκοτώσουν στο Ταίναρο, εκεί που έκαψαν και τη μάνα της. Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες συμφωνούν. Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για τη θανάτωσή της, την τελευταία στιγμή καταφέρνει να ξεφύγει τον κίνδυνο καθώς εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική της συγγένεια με τον Σπήλιο, ο οποίος και τη σώζει. Ο πόλεμος με τους Γερακάρηδες μαίνεται και η Θεοφανώ εκμεταλλευόμενη το χάρισμά της γλιτώνει ξανά και εξαφανίζεται με το μωρό της. Η Κυπριανή λυσσά να τους βρει. Η ισχυρή Γερακάρισσα εκτός του ότι είναι η κακιά μάγισσα, γνώριζε και πολύ καλά πως η Θεοφανώ είναι νόθο παιδί του άντρα της και αδελφή του Σπήλιου.

9c83196d-1700518349458-362678772-bazaka.jpg

Η μάγισσα: Κυπριανή

Κατερίνα Λέχου: Το spoiler για το τέλος της Μάγισσας - «Όλα εδώ πληρώνονται...»

Δύο αποκαλύψεις που η αδίστακτη γυναίκα θέλει διακαώς να κρύψει στο σκοτάδι. Η Κυπριανή καταφέρνει να την εντοπίσει μαζί με το μωρό. Στο μυαλό της Θεοφανώς έρχονται τα λόγια της τσιγγάνας και τότε αποφασισμένη να αλλάξει το πεπρωμένο του γιου της, αυτοθυσιάζεται προκειμένου να τον σώσει. «Ξέρω γιατί θέλεις να με σκοτώσεις! Πίστευες δεν θα μάθαινα ποτέ την αλήθεια», της λέει η Θεοφανώ και η Κυπριανή της απαντάει: «Για ποια αλήθεια μιλάς, διαβολοθήλυκο;», τη ρωτάει. Η Θεοφανώ την κοιτάζει έντονα και της λέει ευθέως: «Ξέρω ότι είμαι το μπάσταρδο του άντρα σου», της αποκαλύπτει και η Κυπριανή σοκάρεται. Αυτό το μυστικό το ήξερε μόνο εκείνη για πάνω από 20 χρόνια!

1..jpg

Η μάγισσα: Αναστασία- Θεοφανώ

Εκεί για πρώτη φορά η Κυπριανή αποκαλύπτεται και ως... κακιά μάγισσα! Η μεγάλη μάχη ανάμεσα στο κακό (Κυπριανή) και το καλό (Θεοφανώ) έρχεται ξανά σε κόντρα μετά από πολλά χρόνια, από τον θάνατο της Αναχίτ. Εκεί θα δούμε και για πρώτη φορά την Κυπριανή να αλλάζει το βλέμμα της και να γίνεται σκοτεινό και μαύρο, συμβολίζοντας το σκοτάδι, σε αντίθεση με της Θεοφανώς που τα μάτια της γίνονται λευκά ή έντονα πράσινα, συμβολίζοντας έτσι το φως! Η Θεοφανώ τότε καταλαβαίνει για ποιο λόγο είχε νιώσει τρόμο όταν την αντίκρισε πρώτη φορά και η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό θα είναι άνιση και τελικά και οι δύο θα πέσουν νεκρές! Ή μήπως όχι;

Η μάγισσα: Η Δαμιανή σκοτώνει την Αναστασία και η Ρηνιώ γίνεται μάρτυρας του φρικτού τέλους της

kypriani.jpg

Η μάγισσα: Θεοφανώ- Κυπριανή

Σύμφωνα με το σενάριο, το φινάλε της σειράς θα είναι καθαρά... γυναικεία υπόθεση. Η Δαμιανή και η Κυπριανή είναι δύο γυναίκες ισχυρές της σειριάς τους, οι οποίες όμως για να «προστατεύσουν» τις οικογένειές τους σκότωσαν τα εγγόνια τους και συνέχιζαν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των παιδιών τους. Οπότε για εκείνες το να πεθάνουν στο τέλος και να τιμωρηθούν για όλα τα κρίματά τους (ή καλύτερα εγκλήματα) είναι δεδομένο! Η Λάσκαρη θα επιλέξει να το κάνει μόνη της, η Γερακάρισσα θα «τιμωρηθεί» από το πνεύμα της Αναχίτ, που για χρόνια έψαχνε να πάρει εκδίκηση!

theofano.jpg

Η μάγισσα: Θεοφανώ

Όσο για τη Θεοφανώ, ναι μεν θα πεθάνει, αλλά εδώ είναι που οι σεναριογράφοι όπως φαίνεται θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Κι αυτό γιατί οι τηλεθεατές θέλουν να δουν τη Θεοφανώ να δικαιώνεται και να μένει μαζί με τον Αντρέι. Έτσι δεν αποκλείεται στο τέλος να μας αποκαλυφθεί πως τελικά όλο αυτό που βλέπαμε ήταν ένα όραμα! Πηγή: Tv24

Διαβάστε επίσης:

Γιλμάζ Χουσμέν: Η καταγωγή του Φρίξου από τη Μάγισσα & τι σημαίνει το όνομά του

Η Μάγισσα: Σοκαρισμένο το Twitter για την αποκάλυψη του πατέρα της Θεοφανώς - «Τι είπε ρε παιδιά;»

Η Μάγισσα: Οι ηθοποιοί έστησαν πάρτι με... techno & Ικαριώτικο για το φινάλε της σειράς! Το γλέντι..

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved