Ηρώ Καριοφύλλη: «Είναι μια δύσκολη στιγμή στη δική μου ζωή. Εδώ και περίπου 1 χρόνο παλεύω για...»
Media

Ηρώ Καριοφύλλη: «Είναι μια δύσκολη στιγμή στη δική μου ζωή. Εδώ και περίπου 1 χρόνο παλεύω για...»

Η αστυνομική ρεπόρτερ, Ηρώ Καρυοφύλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για τη δουλειά της, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

Πριν από δύο μήνες στην κοπή πίτας του Alpha η Ηρώ Καριοφύλλη βραβεύτηκε για τη συνεισφορά της στο κανάλι εδώ και 30 χρόνια. Με αφορμή αυτό, ανέφερε ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της και πως οι συνάδελφοί της είναι ουσιαστικά δίπλα της.

Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονισμένη η Ηρώ Καριοφύλλη:«Τον είδα με το καλάσνικοφ. Συγνώμη για τη φόρτιση»

iro-2.jpg

Συγκεκριμένα είπε: «Επειδή γνωρίζουν οι συνάδελφοί μου ότι στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι δύσκολες και εξαιρετικά δύσκολες και πρέπει να παλέψεις και να παλέψεις για πράγματα που οι άλλοι τα έχουν αυτονόητα. Επειδή είναι μια τέτοια δύσκολη στιγμή στη δική μου τη ζωή, δεν έχει σημασία τώρα, πάντα υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Εδώ και περίπου έναν χρόνο εξαιτίας αυτής της δύσκολης στιγμής έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα. Ένιωσα πάλι από την αρχή – γιατί το είχα χάσει – ότι οι συνάδελφοί μου είναι οικογένεια. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα μέσα τους και θέλουν να τα μοιράσουν και μου τα έδειξαν και αγάπη και στήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον CEO του Alpha Μιχάλη Δραϊνάκη για όλα αυτά που έκανε, θα έρθει κάποια μέρα που θα πούμε τι ακριβώς έκανε. Την Διευθύντρια του HR την Άντζελα Αλεσσάνδρη που είναι μια πολύ καλόκαρδη και δοτική γυναίκα που στάθηκε λαμπάδα σε εμένα. Τη Διευθύντρια Ειδήσεων την Άρτεμη Δήμου που είναι δίπλα μου σε όσα χρειαστώ και τους συναδέλφους μου.»

iro7.jpg

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η ωριμότητα η συναισθηματική έρχεται μέσα από τον πόνο. Όταν ωριμάζεις καταλαβαίνεις με ποιος θες να είσαι και κρατάς αυτούς, για τους άλλους δεν σε νοιάζει. Είναι φοβερό να λες εδώ είμαι. Είναι σημαντικό να έχεις ενσυναίσθηση, να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου και να λες ότι ο άλλος είναι άρρωστος τι θα ήθελα αν ήμουν στη θέση του. Το μόνο που μπορούμε να ορίσουμε στη ζωή μας είναι να είναι η ψυχή μας καθαρή και γεμάτη.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν περνάς κάτι δύσκολο ο μόνος που μπορεί να σε καταλάβει είναι εκείνος που το έχει νιώσει στο πετσί του. Δεν πα να έχεις 10 ψυχολόγους, τη μάνα σου που καίγεται η ψυχή της για αυτό που περνάς, την καλύτερη φίλη; Αυτός που το έχει βιώσει στο πετσί του καταλαβαίνει τι περνάς. Το να πω ότι πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία είναι το δεδομένο, αλλά που το πουλάνε το κουμπί αυτό να το πατήσω; Όταν έρχονται τα άσχημα βγάζει ο άνθρωπος μια δύναμη που δεν ήξερε ότι είχε. Παλεύονται τα πάντα έχω να πω σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα και να ζητάτε βοήθεια. Μπορεί να γίνουν στηρίγματά μας άνθρωποι που δεν το περίμενες. Θέλει αισιοδοξία στις δύσκολες στιγμές.»

Ηρώ Καριοφύλλη: Σοβαρό τροχαίο για τη δημοσιογράφο - Έπεσε σε χαράδρα

Θύμα διάρρηξης δημοσιογράφος του Alpha. Δράστες οι ίδιοι που μπήκαν στο σπίτι της Βίσση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved