Media

Σασμός: Η σύγχυση των τηλεθεατών με την ερωτική σκηνή Αστέρη-Στέλλας και το νέο σκηνοθετικό λάθος

Gossip-tv Team

Σασμός: Παρά τις προσπάθειες του Αστέρη να αποφύγει μία πιθανή ερωτική συνεύρεσή του με την πρώην αγαπημένη του, τη Στέλλα, εκείνη καταφέρνει τελικά να πέσει στο κρεβάτι με τον άνδρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον. Ή μήπως όχι;

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι η Στέλλα, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, Σοφίας να μην επιστρέψει εκείνη τον Αστέρη στο σπίτι γιατί είναι πιωμένος από το γαμήλιο γλέντι του αδελφού του, εκείνη δεν την ακούει και φεύγει μαζί του για να τον επιστρέψει με ασφάλεια ώστε να ξεκουραστεί.

Στο σπίτι της γιαγιάς όμως, πάνω στο βουνό, τα πράγματα πάνε ακριβώς όπως τα έχει φανταστεί η Σοφία. Ή μήπως όχι;

Λίγο το πιοτό, λίγο το γεγονός ότι γνωρίζουν πως είναι μακριά από όλους και όλα, η Στέλλα δεν χάνει την ευκαιρία να επιδιώξει να έρθει πιο κοντά στον Αστέρη. Εκείνος όμως αντιστέκεται σθεναρά. Μετά το πρώτο τους φιλί, εκείνος τινάζεται και απομακρύνεται από κοντά της λέγοντάς της πως δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει.

Της λέει ότι δεν μπορεί να της αφήνει ελπίδες για μία σχέση μεταξύ τους αφού η δική τους ιστορία έχει τελειώσει μιας και η δική του καρδιά θα είναι για πάντα δοσμένη στην Αργυρώ. Εκείνη βάζει τα κλάματα. Του λέει ότι είναι μεγάλο κορίτσι και ότι ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Ότι αναλαμβάνει την ευθύνη του τι πρόκειται να συμβεί. Όμως, ο Αστέρης είναι ανένδοτος. Τουλάχιστον έτσι ολοκληρώθηκε το χθεσινό (9/11) επεισόδιο.

Γιατί σήμερα (10/11) είδαμε σκηνές πάθους ανάμεσά τους, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται σεναριακά αν αυτά τα σκέφτεται από το παρελθόν η Στέλλα, τότε που ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Αστέρη ή πρόκειται όντως για την αναζωπύρωση του πάθους τους. Αν όμως δεν ισχύει ότι αυτό συνέβη αμέσως μετά το γαμήλιο γλέντι, τότε μάλλον σκηνοθετικά θα έπρεπε να διορθωθεί κάτι. Στις συγκεκριμένες σκηνές, μπορεί να μη βλέπουμε τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου για να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για το σπιτάκι της γιαγιάς όπου ζει τώρα ο Αστέρης όμως βλέπουμε ότι η Στέλλα στο κρεβάτι με τον Αστέρη, αν και γυμνή, φοράει τα ίδια σκουλαρίκια που φορούσε στον γάμο, τα οποία ομολογουμένως είναι πολύ εντυπωσιακά.

Πάντως, οι χρήστες του Twitter «λύγισαν» βλέποντας τη Στέλλα να βαλαντώνει στο κλάμα για την απόρριψή της από τον Αστέρη μιας και εκείνος της ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να έχει σχέση μαζί της καθώς θέλει να είναι φίλοι.

Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά τα σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved