Σοφία Λεοντίτση: Έγινε μανούλα για δευτερη φορά- Η πρώτη φωτό από το μαιευτήριο!
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Έγινε μανούλα για δευτερη φορά- Η πρώτη φωτό από το μαιευτήριο!

Nωρίς το πρωί της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, η Σοφία Λεοντίτση έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τόλη Χριστοφοράκη. 

Οι δυο τους είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και από καιρό ανυπομονούσαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους, κάτι που έγινε πραγματικότητα και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και μάλιστα σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, γεννήθηκε ο γιος τους. Η ίδια μοιράστηκε το πρώτο στιγμιότυπο από το μαιευτήριο, με την ίδια και τον σύζυγό της να κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό τους πρίγκιππα, ο οποίος γεννήθηκε 3 κιλά και 830 γραμμάρια. Από το χαμόγελο στο πρόσωπό τους φαίνεται το πόσο πολύ συγκινημένοι, αλλά και χαρούμενοι είναι!

Η Σοφία Λεοντίση έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Ο πρίγκιπας, μας έκανε την τιμή σήμερα νωρίς το πρωί, τον έχουμε στην αγκαλιά μας και πετάμε στον ουρανό!! Ήταν η ωραιότερη γεννα που θα μπορούσα να είχα με τη βοήθεια του απίστευτου γιατρού μας αλλα και της μαίας μου που ήταν στο πλευρό μου από την αρχή μέχρι το τέλος σαν να ήταν αδερφή μου όχι μαία μου... Σας ευχαριστούμε θερμά θερμά πολύ για τις ευχές σας… 3.830kg"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved