Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Για πρώτη φορά η Δώρα Τσαμπάζη μπροστά στο γκράφιτι που έγινε στη μνήμη του!
Showbiz

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Για πρώτη φορά η Δώρα Τσαμπάζη μπροστά στο γκράφιτι που έγινε στη μνήμη του!

Μόλις είκοσι μέρες μετά τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έδωσε γενναία μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου, η χήρα του, η Δώρα Τσαμπάζη βρέθηκε στον Βύρωνα για να δει από κοντά το γκράφιτι που δημιουργήθηκε στη μνήμη του. 

«Πώς χωράει μέσα στην θλίψη τόση ομορφιά… Πώς την γαληνεύει, την ημερεύει…» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία ανέβασε και στην οποία απεικονίζεται η ίδια να παρατηρεί το υπέροχο αυτό γκράφιτι.

Είναι δημιουργία του γνωστού καλλιτέχνη της συγκεκριμένης τέχνης «Πλάτων» ο οποίος συμπεριέλαβε δίπλα από το πορτρέτο του σπουδαίου ολυμπιονίκη απόσπασμα από το «αποχαιρετιστήριο» γράμμα που άφησε πίσω του. «Αν σωθεί έστω κι ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου» αναγράφει πάνω δεξιά στο γκράφιτι, με τον επισκέπτη που το βλέπει να συγκινείται ιδιαίτερα.

Η Δώρα Τσαμπάζη φυσικά συνεχίζει να είναι βυθισμένη στο απόλυτο πένθος για τον χαμό του συζύγου της με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι και είχαν κοινή πορεία για περίπου δέκα χρόνια. Όπως έχει αποκαλύψει σε μία πρόσφατη ανάρτησή της η ίδια, μετά τον θάνατο του Αλέξανδρού της: «Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος. Είμαστε εδώ νοερά κοντά σας, δεν είστε μόνοι, τα social media μου θα παραμείνουν ανοιχτά για όποιον έχει ανάγκη να μοιραστεί τα δικά του συναισθήματα, την δική του άσχημη εμπειρία, να μιλήσει κάπου, να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που ζει.

Εξάλλου, αν μας δίδαξε κάτι με τον πιο οδυνηρό τρόπο, αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια, είναι ότι η αλληλεγγύη κάνει θαύματα. Ακόμα κι αυτό το θαύμα είναι "μόνο" μια παράταση ζωής. Γιατί η ζωή, όσο κι αν κρατάει, πάντα είναι θαύμα.

Δείτε παρακάτω την υπέροχη φωτό από την επίσκεψη της Δώρας Τσαμπάζη στο σημείο όπου έχει γίνει το γκράφιτι για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved