Βαρύ πένθος για την Σοφία Λεοντίτση: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο!
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Σοφία Λεοντίτση: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο!

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Σοφία Λεοντίτση, μιας και έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, στον οποίο και είχε ιδιαίτερη αδυναμια και ήταν δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα προσωπικά της προφίλ στα social media.

Η Σοφία Λεοντίτση είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και η αλήθεια είναι ότι συνεχώς δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από την καθημερινότητά της με τα παιδάκια της και τον σύζυγό της, ενώ παράλληλα μοιράζεται και απόψεις της για θέματα που προκύπτουν στη ζωή της. Αυτή τη φορά, το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου, ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, μιας και ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή και η ίδια δεν μπορεί ακόμα να το συνειδητοποιήσει.

Η Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ημέρα της βάφτισης του πρώτου της γιου, που μπαμπάς και κόρη είναι αγκαλιασμένοι και χορέυουν μαζί. Φυσικά, την φωτογραφία συνόδευε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο "ραγίζει καρδιές"...

"Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά.. την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, ειδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται..άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά.Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί απ ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστω..

Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωι στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτε στη ζωή μου.. εισ το επανιδείν..."

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved