Showbiz

Λεοντίτση: Επέστρεψε στο σπίτι της από το μαιευτήριο- Το τρυφερό βίντεο με τον νεογέννητο γιο της!

Gossip-tv Team

Η Σοφία Λεοντίτση πριν από λίγα εικοσιτετράωρα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, με την ίδια να είναι τρισευτυχισμένη, μιας και περίμενε πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της!

Η ίδια έχει ήδη ένα παιδάκι από τον πρώτο της γάμο, τον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχει αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού και το απολαμβάνει πάρα πολύ.

Η Σοφία Λεοντίτση, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου επέστρεψε στο σπίτι της μετά από το μαιευτήριο και απολαμβάνει τις στιγμές με τον σύζυγό της, Τόλη Χριστοφοράκη αλλά και με τα δυο της παιδάκια, τον Γιαννάκη και τον μόλις λίγων ημερών μπέμπη της.

Μετα από λίγες μέρες αποχής από τα social media, η Σοφία Λεοντίτση επέστρεψε στο Instagram και δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με το νεογέννητο, που η ίδια τον κρατά αγκαλιά και εκείνος το απολαμβάνει.

Η τρυφερή μανούλα είναι πολύ συγκινημένη που έγινε και πάλι μανούλα και είναι έτοιμη να δώσει όλη της την προσοχή στα παιδάκια της, που είναι ο, τι πιο πολύτιμο έχει. Επίσης, με τον σύζυγό της είναι πολύ ερωτευμένοι και η αλήθεια είναι ότι και εκείνος την στηρίζει σε όλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved