Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έξαλλη με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από βραδινή της έξοδο!

Gossip-tv Team

Τον τελευταίο καιρό, φημολογείται έντονα το γεγονός ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ζευγάρι και μάλιστα πριν από λίγες μέρες το μοντέλο βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής και τον απόλαυσε. 

Την νεαρή κοπέλα την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας GNTM και μάλιστα είχε ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο μόντελινγκ και τα είχε πάει εξαιρετικά, ενώ στο τέλος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να ακολουθήσει το όνειρό της εκτός του ριάλιτι.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη από το 2018 μέχρι και σήμερα έχει κάνει πολλά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και η αλήθεια είναι πώς τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Τον τελευταίο καιρο και μετά τον χωρισμό της από μια σχέση που διατηρούσε για χρόνιαμ φημολογείται έντονα ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού Χρήστου Μάστορα και μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η ίδια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά εκείνος.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την έκαναν να ενοχληθεί έντονα και για αυτόν τον λόγο δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας: «Αχ Θεέ μου, πως είναι έτσι τα μαλλιά μου; Σαν να έχω φάει τηγανιά. Μήνυση που μπορώ να κάνω για τις φωτογραφίες αυτές που με βγάζουν και τις ανεβάζουν κιόλας; Δηλαδή κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved