Showbiz

Βουλγαράκη: Στηρίζει τις γυναίκες στο Ιράν- Έκοψε τα μαλλιά της on stage σε τελετή απονομής βραβείων

Gossip-tv Team

Η Παυλίνα Βουλγαράκη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε τους πάντες, με μια μόνο κίνησή της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την καριέρα που έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη βρέθηκε στην Κύπρο πριν από λίγες μέρες σε απονομή βραβείων και όταν βρέθηκε on stage αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό μερικές σκέψεις της και συγκίνησε τους πάντες. Η τραγουδίστρια κρατούσε στο χέρι της ένα ψαλίδι και έκανε λόγο για τις γυναίκες και το πόσο θα πρέπει να στηρίζει η μια την άλλη.

Η διάσημη τραγουδίστρια καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, μιας και μίλησε για τις γυναίκες στο Ιράν και τις κινήσεις που κάνουν για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά της. Η Παυλίνα Βουλγαράκη έπιασε μια τούφα από τα μαλλιά της και την έκοψε, πετώντας την κάτω, θέλοντας να δείξει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι κινητοποιήσεις στο Ιράν ξεκίνησαν με αφορμή τον θάνατο της 22χρονης Μάχσα Αμινί, η οποία και πιάστηκε αρχικά από την αστυνομία επειδή δεν είχε φορέσει σωστά τη χιτζάμπ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved