Το «όχι» της Γαρμπή στο «Just The Two of Us»
Media

Το «όχι» της Γαρμπή στο «Just The Two of Us»

Μπορεί τα δημοσιεύματα για την συμμετοχή της Καίτης Γαρμπή στο «Just The Two of US» να οργίαζαν, ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια είπε «όχι» στην πρόταση των υπευθύνων του Mega, ενώ εξήγησε για πρώτη φορά τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε.

Οι υπεύθυνοι του Mega είχαν πλησιάσει την Καίτη για το αντίπαλο δέος του «Dancing With The Stars», όπως και σας είχαμε ενημερώσει. Εξάλλου, η ίδια είχε συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του «Fame Story» και, με δεδομένα την μεγάλη της καριέρα και το «δυνατό» όνομα, οι υπεύθυνοι την ήθελαν στο ριάλιτι. Μάλιστα, ακόμα και για συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη έκαναν λόγο τα δημοσιεύματα.

«Έχω αποφασίσει να μην συμμετάσχω γιατί προτεραιότητά μου είναι να τελειώσω την δουλειά στο στούντιο. Ο νέος δίσκος είναι το Α και το Ω και θέλω να φροντίσω και την χειμερινή μου εμφάνιση», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο αρνήθηκε, προσθέτοντας πως όντως μίλησε με το κανάλι και συμφώνησαν σε όλα.

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου και της δουλειάς μου δεν μπορώ να συμμετάσχω», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Αυτές τις μέρες, η Καίτη συνεχίζει την ηχογράφηση του νέου της δίσκου με την υπογραφή του καταξιωμένου δημιουργού Νίκου Αντύπα, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved