Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Super ευχές από την Super Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι super, όπως λέει και ο τίτλος της εκπομπής της. 

Και είναι σούπερ κορίτσι γιατί έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει ακόμα και στα δύσκολα και είναι μαχήτρια. Κι αν την έχουν αμφισβητήσει όσο λίγες. Λυγίζει αλλά δεν το βάζει ποτέ κάτω. Κι αυτό όχι τώρα, αλλά από την εφηβεία της που ήταν για εκείνη και το έχει πει πολλές φορές μια δύσκολη περίοδος.

Την χρονιά που ξεκίνησε το Gossip-tv.gr, η Κατερίνα βρισκόταν στο Mega στα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια πια, μετρώντας όμως ήδη πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα ως ρεπόρτερ. Και έπαιρνε και την πρώτη σημαντική μεταγραφή. Στον Alpha πια και στο Δέστε τους που άφησε εποχή. Έχει βάλει σιγά σιγά τη γυμναστική στη ζωή της και το σώμα της λίγο λίγο μεταμορφώνεται.

Η αγάπη της για τη μόδα οφθαλμοφανής, σίγουρα αν δεν ήταν δημοσιογράφος θα μπορούσε να κάνει και καριέρα μοντέλου (έχει κάνει κάποιες δουλειές επιλεκτικά), το πάθος της για τη μόδα όμως το έβγαλε σχεδιάζοντας η ίδια τις δικές σειρές ρούχων που έχει φορέσει μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε για εκείνη είναι πως όποιους θεωρεί φίλους της τους στηρίζει για πάντα. Και δεν ξεχνάει ποτέ το καλό που μπορεί να της κάνει κάποιος. Ανάμεσα στα πιο "δικά" της άτομα εδώ και χρόνια η Μαρία Μπεκατώρου με την οποία συνεργάζονταν στο Τηλε Αστυ και παραμένουν στενές φίλες ακόμα και σήμερα. Οι πιο στενοί της συνεργάτες είναι και φίλοι της ενώ είναι γνωστή η στενή της σχέση τόσο με τον Νίκο Κοκλώνη, όσο και με τον αρχισυντάκτη της καρδιάς της Θέμη Μάλλη.

Μέσα σε έναν χρόνο, σιγά σιγά και με βοήθεια ειδικών, χάνει 12 κιλά και αποφασίζει να μην ξαναπαχύνει ποτέ. Προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται και κάνει σπάνια παρασπονδίες.

Συμπαρουσιάζει το "Καλοκαίρι Παντού" αλλά και το "Όλα παίζουν" και παρουσιάζει το Λόγω TiVis. Και κάπου εκεί ολόκληρώνεται η τότε συνεργασία της με τον Alpha και ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει με την Κατερίνα Καινούργιου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας πια και το "Φτιάξε καφέ να στα πω" (σίγουρα έχει πάντα τους πιο ευφάνταστους τίτλους εκπομπών).

Σιγά σιγά βρίσκει τα δικά της πατήματα, ξεδιπλώνει το χιούμορ της, συνηθίζει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις αλήθειες της και δεν βγαίνει χαμένη από αυτό.

Δραστηριοποιείται πολύ ενεργά όλο και περισσότερο στα Social Media και είναι από τις λίγες που το κάνουν άκρως επαγγελματικά σε όλες τις πλατφόρμες. Γυρίσματα και φωτογραφήσεις με επαγγελματίες του είδους της δίνουν το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Ότι της συμβαίνει, ότι την απασχολεί συνήθως δεν το κρατάει κρυφό. Αντιθέτως μιλάει ανοιχτά για τα συναισθήματά της, τις δυσκολίες της και τις αποφάσεις της. Έτσι πέντε χρόνια πριν αποφασίσει και ανακοινώσει από το "Super Κατερίνα" οτι θα προχωρήσει στη κατάψυξη των ωαρίων της, το είχε δηλώσει σε συνέντευξή της οτι αυτό τη συμβούλευσε ο γιατρός της.

Το σπίτι της είναι το καταφύγιό της και επιμελείται η ίδια κάθε του λεπτομέρεια. Το πιο αγαπημένο της σημείο σε αυτό είναι το dressing room - το είχε φτιάξει στο προηγούμενο σπίτι της και αν και δεν το έχει δείξει ακόμα, είμαστε σίγουροι οτι το έφτιαξε και στο καινούργιο που μετακόμισε πριν λίγο καιρό.

Η πορεία της τα τελευταία χρόνια είναι κάθετα ανοδική και η ίδια δουλεύει σκληρά γι' αυτό. Από τις κορυφαίες της χρονιές ως τώρα η κατακόρυφη άνοδος του Ευτυχείτε στο Open τη σεζόν 20-21 που λίγο πριν την πρεμιέρα μας είχε ανοίξει την καρδιά της στις πρόβες στο νέο της -τότε- πλατό.

Το περασμένο καλοκαίρι τη βρίσκει να ακολουθεί τον Νίκο Κοκλώνη από το Open, στον Alpha και η Super Κατερίνα είναι γεγονός. Η εκπομπή, για πρώτη της χρονιά σε νέο κανάλι και νέα ζώνη πάει πολύ καλά και τόσο η Κατερίνα, όσο και οι συνεργάτες της ξέρουν οτι τίποτα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και όλα χτίζονται.

Στη μοναδική της συνέντευξη φέτος στο podcast μας η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Όπως κάνει τα πάντα στη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved