Τέσσερις φορές που αυτή η δύσκολη χρονιά μάς έφερε Κάτι Καλύτερο
Inside Stories

Τέσσερις φορές που αυτή η δύσκολη χρονιά μάς έφερε Κάτι Καλύτερο

Περίεργη, αλλοπρόσαλλη, ιδιόρρυθμη, αλλά και απολαυστική, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η φετινή χρονιά τα έχει όλα, ενώ έχουμε ακόμη αρκετές ημέρες μπροστά μας μέχρι να την αποχαιρετήσουμε!

Και επειδή είμαστε φύσει αισιόδοξοι, θα δούμε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα επικεντρωθούμε σε όλες εκείνες τις φορές που απολαύσαμε Κάτι Καλύτερo, παρέα με το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς, το οποίο κατάφερε να γίνει νούμερο «ένα» στις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών στην κατηγορία του, σε μόλις έναν χρόνο!

  1. Κρατήσαμε αποστάσεις από τους γκρινιάρηδες

Τι κι αν πρέπει να κρατάμε αποστάσεις; Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά όταν πρόκειται για τοξικούς ανθρώπους ή παρέες που συνειδητοποιούμε πως δεν μας δένουν πολλά μαζί τους. Όλοι έχουμε τις ανησυχίες μας, αλλά είναι σίγουρο πως η γκρίνια και η συνωμοσιολογία δεν βοηθάνε κανέναν. Οπότε, καλύτερα από μακριά και αγαπημένοι. Έτσι, η άνοιξη μας βρήκε να κουβεντιάζουμε παρέα με τους αληθινούς μας φίλους στο μπαλκόνι, έστω και μέσω του διαδικτύου, καθώς απολαμβάναμε το myblu Strawberry Mint 1,6% με φρουτένια γεύση φράουλα-μέντα ή το Blue Ice 0,8% για επιπλέον αίσθηση δροσιάς.

  1. Κάναμε, επιτέλους, οικονομία

Η αλήθεια είναι πως όταν τα πράγματα γίνονται κάπως... ζόρικα, όσο και να θέλουμε να ξοδέψουμε, επιλέγουμε να συγκρατηθούμε. Γιατί μερικές φορές, το να βάλουμε ένα μικρό «στοπ» στην καταναλωτική μας μανία, μπορεί να είναι εξαιρετικά λυτρωτικό! Άλλωστε, τι να την κάνεις τη νέα γκαρνταρόμπα και τα νέα σετ μακιγιάζ, εφόσον δεν θα παρευρεθείς σε κάποια κοινωνική εκδήλωση; Και αυτή η σκέψη ήταν που μας βοήθησε τελικά, να βάλουμε μερικές οικονομίες στην άκρη. Γιατί μπορεί να πήγαμε διακοπές με τα περσινά μας φουστάνια, αλλά ό,τι χάσαμε σε... πέδιλο, το κερδίσαμε σε κοκτέιλ. Και ειλικρινά, ακόμη αναπολούμε τις ξέγνοιαστες στιγμές που απολαμβάναμε δροσιστικά κοκτέιλς δίπλα στο κύμα, μαζί με τις καλοκαιρινές γεύσεις myblu Menthol 1,6% με γεύση μέντα και Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο!

  1. Ανακαλύψαμε νέες συνταγές

Έχοντας στη διάθεσή μας άπλετο χρόνο και άπειρες συνταγές στο internet, εξασκήσαμε τις μαγειρικές μας ικανότητες, εμπλουτίζοντας συγχρόνως με μεγαλύτερη ποικιλία το τραπέζι μας. Έτσι, ακολουθήσαμε μία πιο ισορροπημένη διατροφή, με περισσότερα όσπρια και λαχανικά, χωρίς όμως να στερούμαστε και το all time classic κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο! Και μετά, για να ολοκληρωθεί το γευστικό και «σπιτικό» πάρτυ, απολαμβάναμε ένα myblu Tobacco Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, εκτός από τις περιπτώσεις που θέλαμε κάτι πολύ πιο απαλό, οπότε διαλέγαμε Blue Ice 0% με μηδέν νικοτίνη.

  1. Αγαπήσαμε την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα

Όταν προσθέσαμε το myblu στην καθημερινότητά μας, το επιλέξαμε για όλα όσα μας προσφέρει, δηλαδή τo πρακτικό design, τα όμορφα χρώματα, την ευκολία στη χρήση, τη δυνατότητα επιλογής οκτώ γεύσεων και τριών επιπέδων νικοτίνης, την μπαταρία που φορτίζει σε μόλις 30 λεπτά και κρατάει όλη μέρα με μέση χρήση, την ασφάλεια και την ανώτερη ποιότητα. Το επιλέξαμε γιατί ήταν πάντα εκεί όταν το χρειαζόμασταν, όπως και η ομάδα bluCARE, η οποία μας έλυνε κάθε απορία, μας έδινε myblu tips και ήταν όλο... εκπλήξεις!

Τέλος, μπορεί η φετινή χρονιά να ήταν δύσκολη για όλους, όμως έφερε πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή μας, όπως το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που το αγαπήσαμε και το αναδείξαμε σε νούμερο «ένα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved