Ανασκόπηση 2021: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που λύγισαν στην TV
Media

Ανασκόπηση 2021: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που λύγισαν στην TV

Ανασκόπηση 2021: Μετράμε αντίστροφα για να μπει το 2022 και θυμόμαστε τις πιο viral στιγμές στην ελληνική τηλεόραση.

Viral τις περισσότερες φορές όχι για καλό σκοπό καθώς δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που μέσα στη χρονιά που φεύγει λύγισαν on camera.

Η Ιωάννα Μαλέσκου για παράδειγμα, ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής, Love it από τις πρώτες ημέρες κιόλας του 2021.

Aνήμερα της γιορτής της την περίμενε μία έκπληξη που την έκανε να δακρύσει.

Ο πρώην συνεργάτης της από το Κρήτη Tv, ο chef Θέμος Ρήγας εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής και η παρουσιάστρια λύγισε.

Του Αγίου Βαλεντίνου η εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη ήταν γεμάτη έρωτα, τραγούδια και στιγμές τρυφερές.

Στο τέλος της εκπομπής στο πλατό μπήκε ο Θοδωρής Φέρρης οπού μαζί με τον παρουσιαστή ερμήνευσαν ερωτικές μπαλάντες και μια από αυτές ο Χάρης την αφιέρωσε στη γυναίκα του, Αντελίνα με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων.

Ο Χάρης Βαρθακούρης της τραγουδούσε το «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ» με τους δυο τους να κοιτάζονται στα μάτια.

Όταν μάλιστα ο Χάρης την κοίταξε και της είπε «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», η Αντελίνα λύγισε, δάκρυσε και χώθηκε στην αγκαλιά του.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και είπε τη δική της άποψη στον αέρα του Pop Up. Το συγκεκριμένο θέμα την έκανε να λυγίσει.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά. Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική για εκείνον και συγκινήθηκε στον αέρα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από χρόνια έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο Tik Talk και στον Αντώνη Σρόιτερ και λύγισε μιλώντας για τον αδερφό του, Θάνο.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον αδερφό του που «έφυγε» νωρίς.

Ο αδελφός του «έφυγε» την εποχή που έπαιζε στην «Όπερα της πεντάρας».

Ο ηθοποιός τόνισε: «Ήταν ένα καλοκαίρι που περιμέναμε τον αδελφό μου γιατί ήταν πολύ άρρωστος με καρκίνο. Τελευταία φορά τον είδα και μετά ταξίδεψα στην Κρήτη. Είμαι στα Χανιά και χτυπάει το κινητό πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή και βλέπω τον αδελφό μου και καταλαβαίνω αμέσως. Προς τιμήν του παραγωγού και του σκηνοθέτη μου είπαν να μην κάνω την παράσταση. Έπρεπε να παίξω. Το άγχος το είχαν οι άλλοι. Εγώ λίγο ταξίδευα, σαν να αφιέρωνα».

Συγκίνηση στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη με την εξομολόγηση της Τζώρτζελα Κόσιαβα για την απώλεια της μαμάς της.

«Είχε καρκίνο στο αίμα. Είχε διαγνωστεί τον Ιούνιο. Δεν της το είχαμε πει, αλλά το ήξερε», εξομολογήθηκε με συγκίνηση η αγαπημένη Τζωρτζέλα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου σε τηλεοπτική της συνέντευξη, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη μάχη που έδινε η ανιψούλα της, Αναστασία, όμως, λίγο καιρό μετά η μικρούλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου συμμετείχε στη Φάρμα και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον βλέπαμε να λυγίζει on camera, κυρίως βέβαια όταν μιλούσε για τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ξέσπασε σε κλάματα!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε με δάκρυα στα μάτια στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Ήταν το τελευταίο γύρισμα του Θανάση Βέγγου, η συνεργασία ήταν άψογη. Ήταν πραγματικά πολύ γλυκός άνθρωπος και υποστηρικτικός. Ένας εκπρόσωπος της θεατρικής σκηνής, της τέχνης μας που αυτή θέλουμε να είναι. Αυτό θέλουμε να είναι το ήθος μας»!

Συγκλόνισε η Δώρα Χρυσικού μιλώντας πρώτη φορά για την μάχη της με τον καρκίνο. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τον αγώνα της με τον καρκίνο και μεταδίδει το χαμόγελο, τη δύναμη ψυχής και την αισιοδοξία της και πραγματικά συγκλονίζει.

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας για το τηλεοπτικό τοπίο, όπως έχει διαμορφωθεί για τη φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, σχολίασε πρόσωπα και εκπομπές των καναλιών ενώ αναφέρθηκε βέβαια και στις σταθερές αξίες της μικρής οθόνης όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Η κουβέντα όμως δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί και γύρω από τη δολοφονία του στενού συνεργάτη και πολύ καλού της φίλου Γιώργου Καραϊβάζ πριν από μερικούς μήνες. Και κάπου εκεί δεν άντεξε, λύγισε!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μία μέρα πριν την πρεμιέρα του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που βίωσε με την απώλεια των γονιών του!

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι» και λύγισε στον αέρα της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι!

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε καλεσμένη και η Ζέτα Δούκα η οποία μετά από πολύ καιρό, βρέθηκε και πάλι σε τηλεοπτικά πλατό και μίλησε για το #metoo.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια η οποία ήταν ανάμεσα στις γυναίκες που είχαν καταγγείλει συνάδελφό τους για κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο, βούρκωσε με το βίντεο που είχαν ετοιμάσει για εκείνη στην εκπομπή.

Στη λίστα με εκείνους που λύγισαν τηλεοπτικά βρίσκεται και η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατό του παππού της.

Η Δανάη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν αναφέρθηκε στο δυνατό έρωτα που έζησε η γιαγιά με τον παππού της.

Στην εκπομπή Τι λες τώρα, μίλησε η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια λύγισε όταν αναφέρθηκε στις απώλειες και πόσο πολύ της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι που έχουν φύγει από τη ζωή.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ήταν το βράδυ της Πέμπτης (16/12) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ για εκείνον μίλησαν και άλλα πρόσωπα.
Όταν προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο είδαμε τον Κώστα Καζάκο να μιλάει γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος λύγισε.

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που έκαναν «γκελ» στο κοινό!

Νέοι και ωραίοι! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV για το 2021

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved