13 χρόνια gossip-tv: Αποκλειστικά θέματα που (μας και) σας... ταρακούνησαν!
Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Αποκλειστικά θέματα που (μας και) σας... ταρακούνησαν!

13 χρόνια gossip-tv: Από την πρώτη κιόλας μέρα της ύπαρξης αυτού του Μέσου, η συντακτική ομάδα είχε ως μοναδικό σκοπό της την έγκυρη ενημέρωσή σας και αν κρίνουμε από τα άπειρα αποκλειστικά θέματα που ήταν αδύνατον να συγκεντρώσουμε ή έστω να αναφέρουμε σε αυτή τη μία ανάρτησή μας, τότε μάλλον τα πήγαμε αρκετά καλά μέχρι σήμερα! 

Η ανάγκη κάθε δημοσιογράφου είναι να ξετρυπώνει για τον κάθε έναν από εσάς μία είδηση που θα σας εκπλήξει, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας... Στα 13 χρόνια ύπαρξής μας στον χώρο της lifestyle ενημέρωσης, το gossip-tv κατάφερε να κάνει πρωταθλητισμό, μεταφέροντάς σας έγκαιρα και έγκυρα κάθε νέα πληροφορία που μαθαίναμε κατ' αποκλειστικότητα από τον μαγικό κόσμο της showbiz και της τηλεόρασης. Γι' αυτό και συνεχίζουμε να σας συγκρατούμε ως αγαπημένο και πιστό κοινό μας.

Ο τόσο μεγάλος όγκος exclusive θεμάτων φυσικά ήταν αδύνατον να "χωρέσει" σε μία αφιερωματική ανάρτηση όπως αυτή που διαβάζετε τώρα. Ενδεικτικά όμως, θυμόμαστε μαζί σας δικές μας μικρές ή μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες που έκαναν τη διαφορά και μας κράτησαν στην κορυφή της προτίμησής σας για την ενημέρωσή σας. Ας δούμε κάποιες σε... τίτλους!

21-12-2010: Μάρτυρας σε ένοπλη ληστεία ο Βαρθακούρης

Το 2010 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά για το Χάρη Βαρθακούρη αφού έγινε μάρτυρας σε ένοπλη ληστεία. Ένοπλοι ληστές έκαναν έφοδο σε γνωστό κατάστημα με βρεφικά είδη, στην Κηφισιά, τη στιγμή που εκείνος, με την οικογένειά του είχαν επισκεφτεί το κατάστημα για τα τελευταία ψώνια πριν τις γιορτές. Οι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα οπλισμένοι με κλομπ φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, χωρίς μάσκες και αμέσως κατευθύνθηκαν στα ταμεία του καταστήματος που ήταν λίγα μέτρα από την είσοδο του μαγαζιού. Εκείνη την ώρα ο Χάρης Βαρθακούρης κρατούσε αγκαλιά την κόρη του, έχοντας δίπλα του την σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη. Ευτυχώς η οικογένεια, μετά το αρχικό σοκ, επέστρεψε στο σπίτι της σώα και αβλαβής.

Τον Ιανουάριο του 2013 πρώτοι σας ενημερώσαμε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Νότης Σφακιανάκης είχε πέσει θύμα τροχαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, στο ύψος της Βουλιαγμένης καθώς ο τραγουδιστής πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδό» όπου εμφανιζόταν εκείνο το διάστημα. Ο τραγουδιστής οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan GT-R και όπως είδαμε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv είχε υποστεί αρκετές ζημιές. Ο Νότης Σφακιανάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους όμως λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν απολύτως καλά στην υγεία του.

Δείτε στην παρακάτω gallery αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το gossip-tv για τα... μάτια σας μόνο:

Αποκλειστικότητες και στην τηλεόραση!

Το gossip-tv σας μετέφερε όλα αυτά τα χρόνια μεγάλες αποκλειστικότητες και από το τηλεοπτικό παρασκήνιο. Μεταγραφές κορυφαίων σταρ της μικρής οθόνης, sneak previews αγαπημένων σας σειράς κατ' αποκλειστικότητα, backstage εικόνες από γυρίσματα αλλά και δηλώσεις πρωταγωνιστών τους όπως βέβαια και τα αγαπημένα σας spoilers. Ήταν, είναι και θα είναι καθημερινά τόσα πολλά που είναι αδύνατον να τα "χωρέσουμε" σε αυτή εδώ την ανάρτηση.

Θα σας θυμίσουμε όμως ενδεικτικά, ότι από εμάς μάθατε πρώτοι για τους νέους συντελεστές επιτυχημένων σειρών όπως οι Άγριες Μέλισσες, η Γη της Ελιάς και ο Σασμός. Από το gossip-tv πληροφορηθήκατε πως ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στα μέσα της σεζόν που φτάνει στο τέλος της, ή ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήρε την απόφαση πέρυσι να δοκιμάσει τις δυνατότητές του ως παρουσιαστής αναλαμβάνοντας την εκπομπή Fishy που συνεχίζει και φέτος. Και τόσα άλλα πολλά...

Αποκλειστικές βέβαια και οι συνεντεύξεις ηθοποιών που μας μίλησαν κατά καιρούς για την τάυτισή τους με τους ρόλους που αναλάμβαναν τηλεοπτικά ή μας αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και της ζωής τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved